Dinamo a rămas fără căpitan. Paul Anton s-a transferat oficial în Rusia - FOTO


    Paul Anton, la semnarea contractului cu AnjiFOTO: Facebook
Paul Anton, la semnarea contractului cu AnjiFOTO: Facebook

Dinamo a rămas de vineri fără căpitanul său. Paul Anton a semnat pe doi ani şi jumătate cu formaţia rusă Anji Mahacikala.

Mijlocaşul Paul Anton, fostul căpitan al FC Dinamo, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea Anji Mahacikala, a anunţat, vineri, clubul rus, citat de news.ro.

Anji ocupă locul 15, penultimul, retrogradabil, în prima ligă rusă, cu 19 puncte, după 20 de etape. Pentru a fi sigură de rămânerea în acest eşalon, Anji trebuie să urce cel puţin pe locul 12, pe care se află acum Dinamo Moscova, cu 22 de puncte.

Revenit la Dinamo în luna iulie a acestui an, după transferul temporar la Getafe (Spania), Paul Anton a marcat în acest sezon competiţional 6 goluri în 19 partide disputate în Liga 1 Betano şi a mai jucat două meciuri în Europa League, în dubla manşă cu Athletic Bilbao, şi unul în Cupa României, cu Universitatea Cluj.

Paul Anton, 26 de ani, a jucat 43 de meciuri pentru echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1, în două perioade (septembrie 2015 - iulie 2016, respectiv iulie 2017 - decembrie 2017), marcând 8 goluri în tricoul alb-roşu. El a mai jucat 11 partide la Dinamo în celelalte competiţii: Europa League (2), Cupa României (5) şi Cupa Ligii (4).

Anton a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu. 

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg