Dinamo e exclusă din Europa indiferent de ce va spune TAS!

Ultima actualizare:

    Dinamo va fi înlocuită  în Liga Europa de echipa  care a terminat pe  locul 5, CFR Cluj (FOTO: Răzvan Păsărică)
Dinamo va fi înlocuită în Liga Europa de echipa care a terminat pe locul 5, CFR Cluj (FOTO: Răzvan Păsărică)

Directorul Comisiei de Licenţiere a Federaţiei, Viorel Duru, a explicat că roş-albii sunt oficial afară din Europa. La aflarea veştii, vestiarul dinamovist a „luat foc", iar şefii încă mai căutau ieri soluţii de atac.

Cererea de intrare în insolvenţă a făcut ca trupa din „Ştefan cel Mare" să privească la televizor competiţiile continentale, deşi pe plan sportiv locul patru în Liga I le oferea dreptul de a fi prezenţi. „Am anunţat azi (n.r. - ieri) la UEFA lista cluburilor ce au licenţă de participare pentru sezonul 2014-2015 în competiţiile europene.

Apoi, până pe 2 iunie fiecare federaţie anunţă clasamentul final şi cluburile ce pot juca în Europa, concret, locul unu, doi, trei, patru, care este fără licenţă, locul cinci cu licenţă şi atunci, pe 2 iunie, va apărea: cluburile din partea României sunt locurile unu, doi, trei, cinci! Acum, cei de la Dinamo nici nu mai au timp să meargă la TAS şi chiar dacă trimit azi sesizarea, e imposibil să primească un răspuns de pe o zi pe alta", a explicat Duru.

Totuşi, ieri, în birouri, conducătorii au căutat toată ziua posibilităţi prin care echipa să activeze în Europa, dar demersurile au fost fără succes. Jucătorii şi staff-ul tehnic au aflat şi ei că oficial CFR, echipa de pe locul cinci, va merge în locul lor în preliminarii, şi informaţia nu le-a picat deloc bine. „Am muncit mult tot anul şi acum nu participăm în cupele europene?! Dezamăgirea e prea mare...ce să facem acum, mergem înainte şi sperăm să reuşim la anul", a comentat Rotariu.

Tribunalul Bucureşti a stabilit un nou termen, 11 iunie, în dosarul prin care dinamoviştii cer începerea procedurii de insolvenţă. Ieri, judecătorii le-au cerut şefilor roş-albi să aducă acte oficiale prin care să reiasă că-n ultimii cinci ani nu au avut condamnări definitive pentru bancrută şi gestiune frauduloasă, abuz de încredere, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă sau fals.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net