Dinamo s-a împiedicat acasă de Poli Iași. Mihalcea: ”Jucăm un fotbal haotic”

Ultima actualizare:

    Dinamo s-a împiedicat acasă de Poli IașiFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo s-a împiedicat acasă de Poli IașiFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo era obligată să câștige meciul cu Poli Iași pentru a lua o gură de oxigen în speranța salvării de la retrogradării. A terminat la egalitate, 1-1, iar vremurile se anunță tulburi la echipă.

Sorescu a deschis scorul în minutul 10 din penalty, în timp ce pentru oaspeți a egalat, tot din penalty, Andrei Cristea, în minutul 85.

La finalul partidei, antrenorul ”câinilor”, Adrian Mihalcea, a recunoscut că echipa lui a jucat haotic. “Am arătat în continuare ca o echipă timorată. Ne apărăm, dar avem probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. Trebuie să ducem lupta până la final. Din păcate am jucători care nu înţeleg că a început campionatul şi că trebuie să ne ajutăm. Avem foarte mulţi care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e mentală. Să se mai trezeazcă şi ei. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Mă îngrijorează jocul nostru. Nu reuşim nici să înscriem, nici să ţinem mingea, nici să construim. Singurul plus este că ne apărăm destul de bine. Cu atitudinea multora din meciul de astăzi... nu se ridică la nivelul aşteptărilor. M-am trezit cu un minut înainte de antrenament şi nu ştiam de ce lipseşte Piscitelli. A considerat că nu mai vrea să stea. Suntem şchiopi. Suntem puţini”, a spus Mihalcea în direct la Digi Sport.

Mircea Rednic își atacă din nou fosta echipă

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a criticat conducerea FC Dinamo, precizând că “de când a fost preluat de domnul investitor”, clubul nu a avut performanţă şi că nu se doreşte performanţă.

“Cei de-aici nu-şi doresc performanţă. Cred că şi-a dorit terenul de aici. Dinamo de când a fost preluat de domnul investitor nu a avut performanţă. Oamenii nu vor şi clar cei care conduc n-au nicio treabă, se dau dinamovişti... Păcat, nu se vrea...”, a spus Rednic după meci.

În ceea ce priveşte partida cu Dinamo, Rednic este de părere că rezultatul de 1-1 a fost unul echitabil. “Am început prost jocul, ei au avut o bară, plus penalti, după care noi am echilibrat. O posesie bună, păcat că nu am fost atenţi la ultima pasă. Mă bucur că repriza a doua am fost mult mai bine. În prima repriză l-am folosit pe Şerban, care a avut probleme de indigestie în ultimele zile. Per ansamblu este un rezultat echitabil. N-a fost un meci uşor, nu vreau să judec faza penaltiului. Jucătorii au ratat o primă. Trebuie să se gândească că este vorba de imaginea lor. Nu am ce s- le reproşez, e o perioadă grea pentru toată lumea. Mă bucur că în repriza a doua am revenit foarte bine şi pe un teren pe care parcă niciodată nu l-am văzut în starea asta”, a mai spus Rednic, care nu uită niciodată să-și taxeze fosta echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net