Dinamo și FC Botoșani revin în campionat din weekend

Ultima actualizare:

    Sorescu este unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo în încercarea de salvarea de la retrogradareFOTO: Sportpictures.eu
Sorescu este unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo în încercarea de salvarea de la retrogradareFOTO: Sportpictures.eu

Vești bune pentru jucătorii și fanii formațiilor FC Botoșani și Dinamo, ale căror meciuri au fost amânate din cauza coronavirusului.

Fotbaliștii ambelor echipe au efectuat noile teste de coronavirus și rezultatele au fost negative, astfel că pot începe și ei campionatul, cu o săptămână de întârziere. Echipele au reluat de ieri antrenamentele, având la dispoziție câteva zile pentru a pregăti primele meciuri din această ultimă parte a campionatului. Botoșănenii, care au ratat meciul cu Universitatea Craiova deoarece medicul a fost depistat pozitiv, se pot întoarce sâmbătă pe teren, ei jucând la Cluj, cu CFR. Restanța cu oltenii se va juca marți, 23 iunie, de la ora 20.00.

În ceea ce-i privește pe dinamoviști, aceștia vor debuta în acest rest de campionat duminică, de la ora 17.00, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Din aceast motiv, meciul FC Volutnari - Politehnica Iași a fost mutat duminică la ora 13.00. ”Câinii” au ratat din cauza depistării pozitive a magazionerului, două partide: cu Chindia Târgoviște și cu FC Hermannstadt. Deocamdată Liga Profesionistă de Fotbal nu a anunțat când se vor juca cele două partide.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net