Dinamoviştii: "Badea încearcă să destabilizeze clubul"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Actuala conducere a roş-albilor a precizat că fostul acţionar, Nicolae Badea, vrea să strice atmosfera din cadrul echipei, prin notificări în care solicită încetarea folosirii mărcii Dinamo.

Clubul patronat de Ionuţ Negoiţă 'arată că gruparea lui Nicolae Badea nu are drepturi exclusive de folosire a mărcii Dinamo şi că notificările primite nu pot fi executorii fără o sentinţă a unei instanţe, definitivă şi irevocabilă.

"Este o evidentă încercare de a destabiliza clubul instrumentată de domnul Badea. FC Dinamo 1948 SA are, conform actului constitutiv, dreptul de folosinţă a însemnelor, culorilor şi a siglei pe termen nelimitat, iar în ceea ce priveşte activitatea de comercializare a produselor cu însemnele clubului, domnul Badea nu deţine drepturi exclusive de folosire a mărcii, lucru ce poate fi verificat simplu la OSIM. Iar situaţia site-ului fcdinamo.ro şi a instalaţiei de nocturnă de la Săftica e un amănunt care va fi reglementat. Mai mult decât atât, oricine are dreptul de a redacta notificări, acest lucru neînsemnând că respectivele notificări sunt executorii înainte că o instanţa competentă să pronunţe pe speţele invocate o hotărâre definitivă şi irevocabilă", se arată în comunicatul FC Dinamo.

Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, patronată de Nicolae Badea, a trimis o somaţie grupării conduse de Ionuţ Negoiţă, SC Dinamo 1948 SA, ca în termen de cinci zile să înceteze utilizarea mărcii Dinamo şi a domeniului www.fcdinamo.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
Mbappe (EPA) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
FCSB FC Virtus (Sportpictures) jpg
banner Ianis Hagi png
Argentina (EPA) jpg
Carlos Alcaraz (EPA) jpg
Echipa nationala a Spaniei, campioana EURO 2024 (EPA) jpg
tank 4484402 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net