Dinamoviștii l-au readus pe Flavius Stoican la echipă!


    Flavius Stoican are o relaţie foarte apropiată cu jucătorii dinamoviştifoto: Click!
Flavius Stoican are o relaţie foarte apropiată cu jucătorii dinamoviştifoto: Click!

Dinamo şi-a demis joi (12 martie) dimineaţă antrenorul, pe Mihai Teja, iar la prânz a numit altul în loc, pe Flavius Stoican, plecat la începutul lui noiembrie. Teja şi-a făcut bagajele la presiunea jucătorilor „veterani” din lot, care nu-l mai doreau.

„Câinii” s-au mâncat între ei. Cam la asta s-ar rezuma ceea ce s-a întâmplat în „Groapă” în ultimul timp. Supăraţi de deciziile luate de Teja şi nemulţumiţi de cum mergea colaborarea cu el, mai mulţi fotbalişti ai lui Dinamo, printre care Lazăr, Bărboianu şi Marc, au decis că e cazul să facă ceva. Şi, puţin câte puţin au complotat împotriva antrenorului până când scandalul a fost suficient de mare pentru implicarea şefilor.

simeon stalpnicul png

Cum nici ultimele rezultate nu au fost cele dorite, n-a mai fost decât un pas până la demiterea lui Teja. Jucătorii au mers mai departe şi au vorbit chiar cu patronul Negoiţă, căruia i-au spus că cel mai bine se simt cu  Stoican. Şi, surpriză, antrenamentul de joi (12 martie) al „câinilor” a fost condus de Stoican. „Mă bucur că am revenit la Dinamo pentru a-mi continua munca începută aici”, a spus el. „Sincer, m-am săturat de toate vorbele care apar că ne propunem câştigarea campionatului, clasarea pe nu ştiu ce loc sau altceva de genul ăsta. Obiectivul meu este să câştig următoarea partidă. Nu mai vreau să aud de alte obiective”, a mai precizat Stoican.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg