Dinu Gheorghe a concediat 24 de jucători şi a plecat


    Rapid e din nou în aer după ce preşedintele Dinu Gheorghe a lăsat totul baltă
Rapid e din nou în aer după ce preşedintele Dinu Gheorghe a lăsat totul baltă

Valerii Moraru, patronul giuleştenilor, şi-a pus toate speranţele de salvare a echipei în mâinile lui Dinu Gheorghe. A acceptat revoluţia acestuia şi a remaniat tot lotul, dar problemele au început la transferuri şi totul s-a dus de râpă.

“Vamă” n-a avut mână liberă să aducă toţi jucătorii pe care şi i-a dorit şi a intrat în conflict cu patronatul, care a mers la achiziţii şi pe alte piste. Noul preşedinte şi-a simţit autoritatea subminată, a făcut un joc de şantaj, care n-a avut niciun efect, urmat apoi de demisie. Toate aceste au fost explicate chiar de el în studioul Digi Sport. “Am încercat să dau de Valerii Moraru, nu am reuşit în ultimele trei zile. Înseamnă că am înţeles bine mesajul de prima dată. Nu mai e nici o şansă să rămân la Rapid! Se fac lucruri fără ca eu să ştiu. Nu sunt preşedintele clubului doar ca să mă duc să reprezint echipa la Ligă. Vreau să mor pe mâna mea, nu a altora”, a spus acesta.

Ce n-a povestit Dinu Gheorghe este faptul că dacă nu stătea la televizor, ci mergea cu echipa în cantonamentul din Grecia, aşa cum era normal şi cum a făcut tot timpul, se întâlnea cu Valerii Moraru, care e în aceste momente la Xanthi şi puteau rezolva problemele faţă în faţă.

Aşa, cu 13 jucători în lot, Rapid e abandonată şi cu şanse minime de salvare. Dinu Gheorghe nu era în funcţie decât de două săptămâni.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg