Dinu Gheorghe a concediat 24 de jucători şi a plecat

23 ianuarie 2015
article img
Rapid e din nou în aer după ce preşedintele Dinu Gheorghe a lăsat totul baltă

Valerii Moraru, patronul giuleştenilor, şi-a pus toate speranţele de salvare a echipei în mâinile lui Dinu Gheorghe. A acceptat revoluţia acestuia şi a remaniat tot lotul, dar problemele au început la transferuri şi totul s-a dus de râpă.

“Vamă” n-a avut mână liberă să aducă toţi jucătorii pe care şi i-a dorit şi a intrat în conflict cu patronatul, care a mers la achiziţii şi pe alte piste. Noul preşedinte şi-a simţit autoritatea subminată, a făcut un joc de şantaj, care n-a avut niciun efect, urmat apoi de demisie. Toate aceste au fost explicate chiar de el în studioul Digi Sport. “Am încercat să dau de Valerii Moraru, nu am reuşit în ultimele trei zile. Înseamnă că am înţeles bine mesajul de prima dată. Nu mai e nici o şansă să rămân la Rapid! Se fac lucruri fără ca eu să ştiu. Nu sunt preşedintele clubului doar ca să mă duc să reprezint echipa la Ligă. Vreau să mor pe mâna mea, nu a altora”, a spus acesta.

Ce n-a povestit Dinu Gheorghe este faptul că dacă nu stătea la televizor, ci mergea cu echipa în cantonamentul din Grecia, aşa cum era normal şi cum a făcut tot timpul, se întâlnea cu Valerii Moraru, care e în aceste momente la Xanthi şi puteau rezolva problemele faţă în faţă.

Aşa, cu 13 jucători în lot, Rapid e abandonată şi cu şanse minime de salvare. Dinu Gheorghe nu era în funcţie decât de două săptămâni.