Dorin Goian, vacanţă cu familia la Pisa

Ultima actualizare:

    Nectarie, Nadia,  Dorin şi Maya  s-au plimbat pe  străzile din Pisa
Nectarie, Nadia, Dorin şi Maya s-au plimbat pe străzile din Pisa

Fundaşul tricolorilor şi-a sărbătorit zilele trecute fiica, Maya, în vârstă de şase ani, ocazie cu care a petrecut o scurtă vacanţă la Pisa alături de cei dragi.

Revenit din cantonamentul echipei naţionale, unde a avut evoluţii bune în dubla cu Turcia şi Olanda din preliminariile CM 2014, fotbalistul Dorin Goian a avut parte de câteva zile de relaxare alături de familia sa. Internaţionalul în vârstă de 31 de ani a petrecut împreună cu soţia sa, Nadia, şi cei doi copii Maya (6 ani) şi Nectarie (3 ani) o scurtă vacanţă în oraşul Pisa, cu ocazia zilei de naştere a micuţei cuplului.

„Prinţesa mea face şase anişori şi îmi aduc aminte cu multă plăcere cum plângeam ca un copil atunci când am văzut-o şi am ţinut-o în braţe pentru prima dată. Te iubesc enorm Maya! Să fii sănătoasă şi Dumnezeu să vegheze asupra ta!", a scris fundaşul de la Spezia pe un cunoscut site de socializare. Cei patru au profitat din plin de ziele însorite ale italiei vizitând mai multe obiective turistice printre care vestitul turn al Pisei şi biserica Santa Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro