Dorinel cere salariu de Bundesliga

simeon stalpnicul png

La doar o săptămână după ce au sărbătorit împreună câştigarea primului titlu din istoria Galaţiului, Marius Stan şi Dorinel Munteanu sunt aproape de o ruptură totală.

Neînţelegerile dintre cei doi au început înaintea ultimei etape, când „Neamţul" i-a cerut lui Marius Stan un buget generos de transferuri, în vederea construirii unei echipe competitive pentru grupele Ligii Campionilor.

„Eu decid exclusiv când cumpărăm fotbalişti, fără să mă consult cu Dorinel. Nu e o aroganţă. Nici bugetul nostru nu se va schimba, va fi de 5 milioane de euro şi la anul", a răspuns sec Stan.

Ulterior, directorul general al Oţelului s-a simţit ofensat pentru că antrenorul, care a plecat în vacanţă, la Köln, fără să semneze prelungirea contractului, l-a trimis la negocieri pe impresarul său, Aurel Marinescu.

Dorinel Munteanu: "La Galaţi am continuitate, linişte şi încredere din partea conducerii"

EXCLUSIV! Simona Munteanu: «Dorinel a ajuns  campion cu 2-3 ore dormite noaptea!»

„Dorinel mi-a făcut o aroganţă, trimiţându-mi impresarul pe cap. Eu nu sunt de acord să discut cu agenţii, ci direct, aşa cum am făcut-o şi în ultimii doi ani. Nu cred însă că are alte oferte", a explicat Marius Stan.

Concluzia? Sunt şanse mari ca Dorinel Munteanu să nu rămână la Galaţi şi în sezonul următor.

„Sunt 50% şanse ca Dorinel să rămână. Are pretenţii de Bundesliga, uită că trăim în România. El ne cunoaşte pe noi ca şi club, ştie că nu suntem foarte darnici la capitolul salarii. Ştim pe ce ne bazăm. Nu vom investi în salarii, ci în infrastructură, pentru că de asta avem nevoie. Nimeni nu e de neînlocuit, asta e doar o senzaţie. Oţelul poate merge mai departe şi fără Dorinel Munteanu, dar şi fără Marius Stan. Nu e nicio problemă", a mai spus Stan.

«Toţi ne-am rugat pentru Dorinel!»

Dorinel Munteanu: "Exista puţină tensiune, dar nu m-am preocupat prea mult cu TAS-ul"

Având în vedere că reunirea echipei e programată la 10 iunie, Marius Stan a început deja să caute şi alte variante de antrenori. Conducătorul gălăţenilor s-a întâlnit deja cu Ioan Andone, cu care este prieten încă din tinereţea petrecută la Hunedoara.

Deşi amândoi au negat orice discuţie legată de preluarea Oţelului, nu e exclus ca „Fălcosul" să ajungă la Galaţi în cazul în care Dorinel Munteanu va declina oferta lui Marius Stan.

Există şi precedentul cu Petre Grigoraş

Un scenariu asemănător s-a petrecut şi în vara anului 2009. Petre Grigoraş şi-a dat atunci demisia, după trei ani şi jumătate de mandat, răstimp în care a avut rezultate foarte bune, după ce Marius Stan anunţase că echipa are drept obiectiv participarea în cupele europene.

simeon stalpnicul png

„Domnul Marius Stan nu mi-a răspuns la telefon şi nu mai pot să stau. Îmi pare rău că plec, dar nu pot să accept un asemenea obiectiv cu lotul pe care-l am la dispoziţie", mărturisea la vremea respectivă Grigoraş.

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg