Dorinel Munteanu e praf în Europa. Vezi un bilanţ dezastruos al tehnicianului lui Krasnodar!

Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu n-a fost singura reprezentată a României în Liga Europa, în partidele de joi seara. La St. Gallen, în Elveţia, Kuban Krasnodarul antrenat de Dorinel Munteanu şi cu Gigel Bucur integralist a debutat şi ea în competiţie. Din păcate, ruşii au pierdut surprinzător, 2-0, şi se confirmă practic fobia antrenorului român faţă de acest nivel, unde încă n-a luat punct în carieră.

În sezonul 2008-2009, Munteanu era instalat pe banca Stelei pentru o perioadă foarte scurtă, dar în care a prins trei meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor. Le-a pierdut pe toate: 0-2 cu Lyon, 0-3 cu Bayern şi 0-1 contra Fiorentinei. Nici cu Oţelul nu i-a mers mai bine. Dorinel Munteanu a condus campioana României din ediţia 2010-2011 în grupa de Ligă ce i-a opus adversare ca Manchester United, Benfica şi FC Basel. 6 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Aseară a fost a zecea.

Au fost însă şi doi români fericiţi joi seara. Costin Lazăr a câştigat cu PAOK în faţa lui Shakhter Karagandy, 2-1, iar ex-gorjeanul Alexandru Vlad a fost integralist în victoria lui Dnepr în faţa foştilor săi coechipieri.

image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Bayern Munchen Manchester United (Getty Images) jpg
Edward Iordanescu jpg
David Popovici (Sportpictures) jpg
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg