Dragomir iese la atac

De la anul, sunt şanse mari ca Dumitru Dragomir şi Gică Popescu să conducă împreună fotbalul românesc. În preajma alegerilor la LPF şi FRF, relaţia de prietenie dintre cei doi s-a stricat însă iremediabil.

Din postura de favorit la ocuparea postului de lider la Federaţie începând din 2014, „Baciul" Popescu a fost cel care a aprins scânteia scandalului, declarând că la Liga Profesionistă este nevoie de o schimbare, reprezentată de celălalt candidat, Gino Iorgulescu. Cum alegerile la LPF sunt programate chiar săptămâna viitoare (la 14 noiembrie), Dumitru Dragomir s-a simţit ameninţat şi l-a taxat pe Gică Popescu. „El îmi pune tălpi. Dar e dreptul lui.

Atât timp cât l-am simţit aproape, l-am susţinut, mai ales că e prieten cu Giovani Becali şi cu Mircea Sandu. Dar dacă am văzut că Gică Popescu vrea pe faţă schimbarea mea, ar trebui să fiu schizofrenic să dau apă în deşert duşmanului care vrea să bage cuţitul în mine", a declarat Dragomir.

Astfel, dacă Popescu merge pe mâna lui Iorgulescu la conducerea Ligii, Mitică Dragomir are şi el un favorit pentru alegerile de la FRF. "Porumboiu e un om care a reuşit. Ca manager, e diabolic. Dacă ar concura, nu văd cine l-ar bate", a completat cel care se ocupă de destinele Ligii din 1996 încoace.

"Dacă am văzut că Gică Popescu vrea pe faţă schimbarea mea, ar trebui să fiu schizofrenic să dau apă în deşert duşmanului"

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Spărgătorii de case preferă şi acum metodele tradiţionale de intrare prin efracţie
Nicolae Ciuca Foto gov.ro
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg