Drogba, mai tare ca Barcelona

Zicala „cine n-are bătrăni să-şi cumpere" şi-a dovedit încă o dată veridicitatea. Cu un schelet al echipei format din jucători trecuţi de 30 de ani (Drogba, Terry, Lampard, Cole), Chelsea a dat lovitura în faţa Barcelonei, luând o primă opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor de la München.

Deşi Messi şi colegii săi au dominat categoric, având o posesie a mingii de aproape 80 la sută şi peste 20 de şuturi spre poarta adversă, cei care au câştigat au fost „albaştrii" antrenaţi de italianul Di Matteo. „Multă lume a zis că aceşti băieţi sunt prea bătrâni pentru a rezista la ritmul infernal de meciuri din 3 în 3 zile. Iată că nu e aşa", a remarcat tehnicianul care l-a învins pe Pep Guardiola.

Eroul lui Chelsea a fost fără îndoială Didier Drogba, ivorianul bătându-se ca un „elefant" cu fundaşii Barcelonei. Mai mult, atacantul de 34 de ani a dat dovadă de sânge rece, marcând golul victoriei la unicul şut trimis de Chelsea pe spaţiul porţii lui Victor Valdes.

„Suntem foarte obosiţi. În primele 15 minute nici n-am atins mingea. Iar Didier a fost incredibil", a spus John Terry, rezumând pe scurt partida de la Londra. La final, bucuria jucătorilor lui Chelsea a fost atât de mare încât aceştia s-au oprit direct într-un club din Londra, unde şef de orchestră a fost acelaşi Drogba.

Calificarea în marea finală a Ligii se va decide însă acasă la Barcelona, pe „Camp Nou", marţi.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
maurice munteanu
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg