Drogba, mai tare ca Barcelona

Ultima actualizare:

Zicala „cine n-are bătrăni să-şi cumpere" şi-a dovedit încă o dată veridicitatea. Cu un schelet al echipei format din jucători trecuţi de 30 de ani (Drogba, Terry, Lampard, Cole), Chelsea a dat lovitura în faţa Barcelonei, luând o primă opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor de la München.

Deşi Messi şi colegii săi au dominat categoric, având o posesie a mingii de aproape 80 la sută şi peste 20 de şuturi spre poarta adversă, cei care au câştigat au fost „albaştrii" antrenaţi de italianul Di Matteo. „Multă lume a zis că aceşti băieţi sunt prea bătrâni pentru a rezista la ritmul infernal de meciuri din 3 în 3 zile. Iată că nu e aşa", a remarcat tehnicianul care l-a învins pe Pep Guardiola.

Eroul lui Chelsea a fost fără îndoială Didier Drogba, ivorianul bătându-se ca un „elefant" cu fundaşii Barcelonei. Mai mult, atacantul de 34 de ani a dat dovadă de sânge rece, marcând golul victoriei la unicul şut trimis de Chelsea pe spaţiul porţii lui Victor Valdes.

„Suntem foarte obosiţi. În primele 15 minute nici n-am atins mingea. Iar Didier a fost incredibil", a spus John Terry, rezumând pe scurt partida de la Londra. La final, bucuria jucătorilor lui Chelsea a fost atât de mare încât aceştia s-au oprit direct într-un club din Londra, unde şef de orchestră a fost acelaşi Drogba.

Calificarea în marea finală a Ligii se va decide însă acasă la Barcelona, pe „Camp Nou", marţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net