Dubla cu City mai mult l-a devalorizat pe Stanciu. Rămâne şi pentru Liga Europa?

Ultima actualizare:

    Stanciu a marcat doua goluri contra Spartei Praga şi vrea adversari de nivelul cehilor pentru a se remarca şi în grupele Ligii EuropaFOTO: sportpictures.eu
Stanciu a marcat doua goluri contra Spartei Praga şi vrea adversari de nivelul cehilor pentru a se remarca şi în grupele Ligii EuropaFOTO: sportpictures.eu

Gigi Becali a sperat că Nicuşor Stanciu să facă meciurile vieţii cu Manchester City şi să-l vândă pe decar cu multe milioane de euro. Din păcate pentru el, mijlocaşul a făcut dubla vieţii cu Sparta Praga, adversar situat un nivel mai joc, şi după jocurile cu englezii n-a rămas cu nimic în plus.

Astfel, după un tur pe Arena Naţională în care a şutat de câteva ori periculos la poartă, dar echipa a pierdut cu 5-0, Reghecampf nici nu l-a mai titularizat pe Etihad. A intrat în a doua repriză, dar doar de amorul artei şi tot fără realizări. Astfel, din cele 15-20 de milioane de euro cât visa patronul au mai rămas cam jumătate şi e posibil ca Stanciu să mai rămână o perioadă la Steaua, poate chiar până în iarnă. Ideea e ca în grupele Ligii Europa să-şi confirme valoarea, aşa cum vor străinii, şi să se ofere pe el peste 10 milioane de euro. Nu e nimic nou legat de Stanciu. Am ofertă scrisă de la un fond de investiţii, în valoare de 10 milioane de lire. Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu pot să vă spun un lucru: el e un jucător între 7 şi 15 milioane de euro. Nu îmi dau seama exact unde între aceste valori. Am refuzat deja o ofertă de 7 milioane de euro pentru el, aşa că nu îmi fac probleme, mereu suntem sunaţi. Stanciu de unul singur a băgat 12-13 milioane de euro în acest an. El singur", a mai spus Gigi Becali.

Dacă totuşi Stanciu va pleca, Becali are o ofertă făcută pentru Denis Alibec, jignitor de mică însă deocamdată, având în vedere că diferenţa dintre cei doi jucători nu e aşa de mare. "Am făcut ofertă pentru Alibec. Am înţeles că, dacă nu se califică mâine, mi-l dau. Eu dau un milion pe el, pentru că sunt sigur că îl fac de 4-5 milioane. Alibec e fotbalist mare, vă spun eu. Dar trebuie să nu mai fumeze şi să nu mai bea cola. Dacă nu vor să mi-l dea, să fie sănătoşi. Să îi întrebaţi dacă mai au şi altă ofertă. Alibec nu face un milion, dar eu dau atât pentru că am încredere că o să crească", a precizat Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net