Duckadam: „Din 22 de stelişti, 18 se gândesc doar la bani”

simeon stalpnicul png
Helmuth Duckadam crede că ştie care e problema la FCSBFoto: Click!

Roş-albaştrii sunt lideri în Liga 1, dar jocul nu-i recomandă să spere că vor rămâne acolo până la final. Iar după chinuiala cu Iaşiul preşedintele de onoare le-a sărit de gât lui Alibec şi compania.

”Una e Iași și alta e Steaua. Am adus jucători de la Iași, i-am adus pe cei mai buni de la Botoșani, n-au făcut față. Nu știu dacă e neapărat presiunea, eu spun că e automulțumire. Vii de la un salariu 5.000 la unul de 10.000 de euro - 15.000 de euro. Mai avem mentalitatea lui Ilie Dumitrescu sau a lui Danciu, de pe vremuri? Sunt foarte departe vremurile. 

Acum se spune că nu contează banii la un meci Steaua - Dinamo. Cum să nu conteze, pe sărăcie? Când ai o primă de 5.000 de euro sau de 10.000 de euro, cum să nu conteze? Fac pariu că din 22 de jucători pe teren, cel puțin 18 se gândesc numai banii ăia. Toată lumea spune că nu contează, dar eu nu cred. Acum, jucătorii sunt profesioniști și joacă pentru bani, nu mai au ei treabă cu Steaua”, a spus Duckadam, invitat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep birmingham iarba jpg
emma raducanu cluj jpeg
olaroiu cosmin epa efe h 53479090 1 jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg