Duelul Ianis Hagi - Nicolae Stanciu se reia de la 1-1

Ultima actualizare:

    Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul tur dintre Slavia Praga si Glasgow RangersFoto: EPA-EFE
Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul tur dintre Slavia Praga si Glasgow RangersFoto: EPA-EFE

Programată joi, 18 martie, de la ora 22.00, în optimile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Europa, confruntarea dintre Glasgow Rangers și Slavia Praga îi readuce față-n-față pe Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1. Stanciu a înscris un gol spectaculos, iar Hagi a dat pasa la golul egalizator.

Cei doi internaționali români dovedesc o formă bună, ceea ce este încurajator cu o săptămână înaintea debutului României în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Stanciu a declarat pentru Digi Sport, deunăzi, că se bucură „că cei de aici au scris frumos despre mine. E important să te bucuri de încrederea pe care ți-o oferă antrenorii și colegii din echipă, care sunt mereu alături de mine. Eu cred că echipa și stilul pe care vrea antrenorul să îl jucăm mi se potrivește la calitățile pe care le am. Mă bucur că am reușit să marchez mai mult. Parcă orice minge intră în poartă”. Stanciu a recunoscut că și-ar fi dorit ca Ianis să nu dea acea pasă de gol... Și a spus că l-a felicitat pe colegul său de la națională. La aceeași oră va evolua și AC Milan, la care Ciprian Tătărușanu se află în rezervă. Formația italiană este favorită la calificare după ce a remizat (1-1) pe terenul lui Manchester United. Nu același statut îl are Dinamo Kiev. Întrecută în Ucraina (0-2), formația pregătită de Mircea Lucescu va evolua tot la 22.00, pe terenul lui Villarreal. 

Liga Europa - optimi de finalăJoi, 18 martieOra 19.55Arsenal Londra - Olympiakos (3-1 în tur)Dinamo Zagreb - Tottenham (0-2 în tur)Șahtior Donețk - AS Roma (0-3 în tur)Molde FK - Granada CF (0-2 în tur)Ora 22.00Glasgow Rangers - Slavia Praga (1-1 în tur)Villarreal - Dinamo Kiev (2-0 în tur)AC Milan - Manchester United (1-1 în tur)Young Boys Berna - Ajax Amsterdam (0-3  în tur)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net