După doi ani, «câinii» au luat şi prime

Ultima actualizare:

Dinamo are un traseu ascendent, victoria în faţa Astrei, 1-0, echipa de pe locul secund în campionat, confirmând regula. În prezent, trupa "Ţânţarului" este pe poziţia a cincea în clasament, cu şanse reale de a ajunge pe podium şi de a evolua într-o cupă europeană. De aceea, odată preluate frâiele clubului, acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă, le-a dat fotbaliştilor două veşti foarte bune.

Prima: până la finalul acestei săptămâni vor avea salariile la zi. "Le-am promis jucătorilor că vor avea până la sfârşitul săptămânii salariile plătite pe luna februarie. Suntem prima echipă cu salariile plătite la zi. Vreau să le asigur tot suportul. Asta înseamnă fotbal adevărat. E normal ca ei să-şi primească banii, fiecare are nevoi, nu e nimic ieşit din comun", a dezvăluit omul de afaceri.

A doua noutate este că vor fi reintroduse primele de joc. Vestea este cu atât mai bună cu cât de doi ani nu se mai acordau bonusuri, iar rarele ocazii când se promiteau recompense financiare nu erau respectate, aşa cum s-a întâmplat după câştigarea Cupei României sau a Supercupei. Acum, Negoiţă preia un model implementat pe vremuri şi va oferi o sumă importantă pentru trei victorii consecutive.

Astfel, pentru meciul din deplasare cu CFR, partida cu Universitatea Cluj de pe teren propriu şi disputa de la Târgu Jiu, unde vor întâlni Pandurii, fiecare jucător ar putea încasa în jur de 5.000 de euro, până mâine urmând să se stabilească exact modul în care se va face plata. "Va exista o formulă de acordare a unei prime pentru următoarele trei meciuri", a anunţat şi Negoiţă.

Omagiu pentru Danciu

Ionel Dănciulescu a bifat contra Astrei partida cu numărul 501 în Liga I, record absolut. Astfel, înaintea partidei, copiii care au însoţit jucătorii pe teren au purtat tricouri inscripţionate cu sloganul “Legenda continuă”, în timp ce coechipierii săi au afişat un banner cu acelaşi mesaj plus numele Danciu şi cifra 500.

În acest timp pe tabelă a rulat un clip dedicat atacantului, iar fostele glorii Ion Nunweiller şi Cornel Dinu i-au oferit un tablou şi un trofeu. Şi arbitrul Sebastian Colţescu, fost coleg de la Electroputere, i-a înmânat o cupă în miniatură.

Cum e la rivali

Steliştii au primit şi ei bonusuri pentru succesele din campionat. Pentru patru victorii consecutive fiecare jucător ar fi trebuit să încaseze câte 20.000 de euro, însă în meciul cu Pandurii au obţinut doar o remiză.  Totuşi, Becali le-a dat banii pentru că elevii lui Reghe au învins Copenhaga în Liga Europa. În plus, au avut mai multe bonusuri pentru parcursul din cupele europene. În schimb, rapidiştii au dus-o mult mai greu: clubul e în insolvenţă, salariile au fost mult diminuate, în continuare leafa întârzie şi nu se acordă niciun fel de prime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net