E greu în Anglia! Popa, rezervă neutilizată la Reading în victoria cu Birmingham


    "Motoreta" a fost prezentat la Reading, dar n-a fost debutat încă de Jaap StamFoto: Facebook
"Motoreta" a fost prezentat la Reading, dar n-a fost debutat încă de Jaap StamFoto: Facebook

Adi Popa a dat lovitura în această iarnă şi s-a transferat la Reading, o echipă din Championship, liga a doua engleză, dar care atacă promovarea în Premier League.

Competiţia este însă foarte grea pentru el, aşa cum fusese avertizat de fostul său coleg, Gabi Tamaş, iar startul "Motoretei" n-a fost cu scârţ. Mijlocaşul n-a avut parte de un debut furibund, de genul celui experimentat de Toşca la Betis, care a fost aruncat ca titular chiar împotriva Barcelonei, la doar 3 zile după transfer. Popa a luat loc pe banca de rezerve a celor de la Reading în jocul din deplasare, cu Birmingham, şi acolo a fost uitat de antrenorul Jaap Stam. "Regii" au câştigat cu 1-0, prin golul lui Swift, şi par bătuţi în cuie măcar pentru play-off. Reading e însă la doar 3 puncte de locul 2, ocupat acum de Newcastle, care duce direct în Premier League. "Coţofenele" au însă două jocuri mai puţin disputate.

Următorul duel al trupei lui Popa va avea loc la Ipswich, o echipă cu probleme, din subsolul clasamentului, care îşi va vinde scump pielea, mai ales acasă. Sperăm că măcar acolo Popa să debuteze pentru Reading.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg