E război la FRF. Burleanu l-a evacuat pe Prodan din Casa Fotbalului şi a stârnit o reacţie incredibilă a acestuia

CLIIMA20140305 0139 1 jpeg
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)

Răzvan Burleanu pare să le fi declarat război tuturor celor din garda veche găsită la FRF după instalarea sa, iar conflictul cu Didi Prodan, directorul general de care vrea să scape, a ajuns la cote alarmante.

Burleanu tace însă şi face, şicanându-l pe Prodan cu orice ocazie, iar fostul fotbalist răspunde cu armele sale, verbal, la televizor. Ultima acţiunem, mutatul biroului lui Prodan în altă parte, a stârnit o reacţie dură din partea acestuia, care a ajuns să-i spună lui Burleanu "Marean Nevalidatu".

"Cel care a semnat referatul de evacuare e secretarul general al FRF. Faptul că nu mă aşteaptă şi au trecut la această operaţiune înseamnă o dovadă de laşitate din partea lui Chivorchian şi a lui Marean Nevalidatu'. Chiar n-aveam nici o treabă cu secretarul general. Nu înţeleg de ce se bagă în seamă şi intră într-o luptă care nu e a lui.

În Ardeal e o vorbă care spune că atunci când taurii se bat, viţeii stau deoparte şi se uită. Nu era locul lui să se bage în acest război. Eu aveam în birou canapelele şi lucrurile mele personale, nimic din partea Federaţiei. Îl rog frumos pe Nevalidatu' să nu zgârie tabloul cu Generaţia de Aur în încercarea de a da mâna cu toţi din poză!

Probabil că lui Marean Nevalidatu' i-au plăcut lucrurile şi doreşte să le mute în propriul birou. Aveam acolo şi un poster cu Generaţia de Aur, pe care probabil vrea să-l ducă sub ochii săi, ca să-i înveţe pe nume pe băieţii care au luptat cu cinste pentru echipa naţională. Sunt mâhnit că Marean Nevalidatu' şi Chivorchian n-au avut curaj să stea în faţa mea şi să-mi spună direct de evacuare.

Eu nu mă cobor la nivelul Nevalidatului, care e un personaj nul. Am înţeles din presă că l-a atacat şi pe băiatul lui Gică Popescu, fiindcă a făcut o poză la Mogoşoaia cu lotul pregătit de Răducioiu. E un fricos şi-mi pare rău că n-am avut parte de adversari ca el pe gazon. Oricum, e un război din care, acela care va pierde, se va alege cu ieşirea definitivă din fotbal. Definitivă!", a afirmat Pordan.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
drumuri radiale foto fb nicusor dan
madalina craiu din clanul foto pro tv jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg