Edi Iordănescu, favorit să preia Craiova

Ultima actualizare:

    Edward IordănescuFOTO: Inquam Photos
Edward IordănescuFOTO: Inquam Photos

După surprinzătoarea demisie în direct a antrenorului Cristiano Bergodi, conducerea Universității Craiova trebuie să se replieze rapid și să caute un înlocuitor pentru banca tehnică a echipei care vrea să cucerească titlul după 30 de ani.

Principalul favorit pentru a deveni antrenorul principal al formației oltene este Edward Iordănescu. Acesta e liber de contract și, cel puțin la nivel declarativ, ar avea o înțelegere verbală cu Astra, ultima clasată. Numai că din cauza condițiilor de acolo – restanțe salariale de mai multe luni, lipsă de implicare a jucătorilor – Iordănescu, sub pretextul rezolvării unor probleme de ordin personal, a amânat să dea un răspuns definitiv de aproape o lună. Care este de așteptat să fie unul negativ, mai ales că în ultima perioadă jocul astralilor nu s-a îmbunătățit, chiar dacă de echipă s-a ocupat unul dintre secunzii lui.

Curtat de mai mulți ani de patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, Iordănescu are acum cale liberă pentru preluarea oltenilor și încercarea cuceririi primului titlu de campion în Liga 1. Dacă în 2016 și anul acesta, în ianuarrie el și craiovenii nu s-au înțeles din cauza clauzei de reziliere pe care ar fi trebuit să o plătească echipa din Bănie, de data aceasta și acest impediment a fost depășit, pentru că el vine, practic, de acasă. Alte nume aflate pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Bergodi sunt Eugen Neagoe și Laurențiu Reghecampf. Ambii sunt liberi de contract, dar șansele să ajungă la o înțelegere cu oltenii sunt destul de mici.

Cristiano Bergodi și-a dat demisia în direct după eșecul de acasă cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, al doilea consecutiv pe propriul teren în acest campionat. ”Mă gândesc şi să-mi dau demisia, nu stau în cer în ciuda sfinţilor. Cred că probabil sută la sută îmi dau demisia”, a declarat Bergodi la scurt timp după terminarea partidei cu târgoviștenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net