Edi Iordănescu vede «roşu» în faţa «câinilor»

Ultima actualizare:

    Edi Iordănescu nu a terminat pe bancă nici un meci cu DinamoFoto: David Muntean
Edi Iordănescu nu a terminat pe bancă nici un meci cu DinamoFoto: David Muntean

Edi Iordănescu şi arbitrii, mai ales cei care conduc partidele gorjenilor cu roş-albii, sunt cei mai mari duşmani. Protestele sau bucuria excesivă au fost motivele care l-au trimis pe tehnician în tribună.

Coşmarul antrenorului Pandurilor a început acum aproape un an. În aprilie 2015, pe teren propriu, gorjenii s-au impus cu 3-2 în faţa „câinilor”, dar din minutul 87, Iordănescu junior a fost eliminat din cauza unor reproşuri la adresa „centralului”. A urmat o remiză, 2-2, la Târgu Jiu, şi „scenariul” s-a repetat, dar de data aceasta a observat ultimul sfert de oră de la marginea tunelului ce duce la vestiare. În decembrie, la Dinamo acasă, a pierdut cu 1-2, şi în prelungiri a protestat, iar arbitrul l-a alungat de pe banca tehnică. La meciul de acum două zile, 1-1, Iordănescu a fost din nou eliminat, fiind însoţit şi de „secund”.

„A fost un exces eliminarea mea. Uitaţi-vă la comportamentul meu şi veţi vedea că nu am spus nimic. E un abuz şi mi se ia dreptul la muncă. Balaj i-a spus secundului meu că s-a bucurat excesiv şi l-a eliminat, iar eu am aplaudat ironic. Dar cum poate demonstra că am fost ironic?! E un abuz! S-a creat o adversitate împotriva mea şi nu înţeleg de ce, nu e normal”, a explicat antrenorul.

Apoi, a continuat: “Mi-a spus să merg în tribună pentru că am aplaudat. E a doua oară când mă elimină pe acelaşi motiv. De acum voi sta drept, cu cătuşe la mâini şi legat la gură…Vreau să iau şapte etape de suspendare şi când joacă Pandurii, dacă mă ofertează vreo televiziune, o să comentez partida, dar poate o să mă dea afară arbitrii şi din studio. Dacă vor să mă vâneze le transmit că nu au suficiente gloanţe”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net