El îi tratează pe «greii» din fotbalul românesc!


    Iulian Urziceanu   este renumit în  ţară şi străinătate  pentru calităţile  lui terapeutice (foto: Arhivă personală)
Iulian Urziceanu este renumit în ţară şi străinătate pentru calităţile lui terapeutice (foto: Arhivă personală)

Componenţii „Craiovei Maxima” şi nu numai au scăpat de chirurg după ce s-au tratat la “Vindecătorul de la Siliştea Crucii”. După câteva şedinţe, durerile de spate, umăr sau musculare au dispărut: „Le-am dat energie”, a explicat Urziceanu.

S-a născut la Siliştea Crucii, o localitate în Dolj, şi a realizat că are un dar special printr-o întâmplare.

„Mi-am dat seama de calităţile mele şi am fost surprins. Eram mic, mă aflam la bunici, şi mi-au zis să le fac o frecţie că-i durea spatele. Imediat le-am făcut bine", a explicat Urziceanu.

Vestea a ajuns până în Capitală şi specialiştii au vrut să se convingă: „Au venit la mine nişte persoane de la Ministerul Sănătăţii, am dat câteva teste pe mai multe aparate şi am primit acordul lor.

simeon stalpnicul png

Din 1990 fac asta, am 22 de ani de experienţă...cu ajutorul mâinilor, le plimb pe zona afectată şi încarc corpul cu energie".

Acum e recunoscut pe plan internaţional, e Doctor Honoris Causa al Universităţii Internaţionale de Medicină Naturistă, iar de numele său a auzit şi Papa Ioan Paul al II-lea, care l-a menţionat într-un discurs difuzat de Rai Uno.

De-a lungul timpului şi fotbaliştii s-au lăsat pe mâna bioterapeutului şi toţi au scăpat de probleme.

„Pe Oblemenco l-am vindecat de ulcer, pe Sorin Cârţu l-am scăpat de durerile muschulare din zona spatelui.

A venit şi Ilie Balaci, avea probleme la genunchi, Gigi Neţoiu simţea o stare de oboseală accentuată şi un stres foarte mare.

Emil Săndoi suferise o întindere musculară, lui Nae Ungureanu i se blocase un umăr", a enumerat acesta câţiva dintre pacienţi celebri.

Pe lângă oamenii de fotbal care i-au trecut pragul cabinetului, Urziceanu a tratat şi alte personalităţi din diverse domenii.

Printre aceştia se numără politicieni ca Vadim Tudor, scriitori precum Marin Sorescu sau Adrian Păunescu, dar şi artişti: Adrian Pintea, Ion Dichiseanu, Victor Socaciu sau Vasile Şeicaru.

Americanii au aflat de rezultatele foarte bune ale bioenergeticianului oltean şi cu mulţi ani în urmă cercetătorii de la Pentagon l-au dorit în echipa lor.

„Au fost mai multe oferte, de la Pentagon şi NASA dar am făcut pe patriotul, am regretat o perioadă dar acum sunt mândru că am salvat mulţi copii şi am devenit ca un al doilea tată al lor, pe unii i-am şi năşit", a spus acesta.

A plecat de la nuntă pentru Gică Popescu

Fostul mare internaţional s-a vindecat tot cu ajutorul lui Iulian Urziceanu.

simeon stalpnicul png

„S-a întâmpalt acum 17 ani, el plecase în Spania, la Barcelona. Avea o întindere în zona inghinală.

Ţin minte că la ultima şedinţă cu el am plecat de la nuntă, eram socru la nunta băiatului cel mare", a declarat bioenergeticianul.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg