Eroul Rapidului şi-a bătut patronul


    Gekov a avut un debut  de senzaţie la Rapid,  marcând golul victoriei  din GhenceaFoto: Răzvan Păsărică
Gekov a avut un debut de senzaţie la Rapid, marcând golul victoriei din GhenceaFoto: Răzvan Păsărică

Victoria Rapidului din derby-ul cu Steaua a demonstrat că şi mercenariatul poate da roade dacă se fac alegerile potrivite. Giuleştiul s-a umplut de cehi, iar mijlocaşul care a marcat golul victoriei în minutul 60 a impresionat chiar la primul meci.

Marcel Gecov este un mijlocaş central de 27 de ani creat de Slavia Praga şi care a jucat mulţi ani în prima ligă din Cehia, bifând chiar şi o selecţie în naţională. Fotbalistul a făcut parte din echipa lui Slovan în celebra „minune de la Liberec”, din 2009, în care Dinamo a întors de la 0-3 şi s-a calificat la penalty-uri în grupele Cupei UEFA. Gecov a ratat atunci o lovitură de pedeapsă, contribuind la succesul românilor. Mijlocaşul s-a transferat apoi în Premier League, la Fulham, dar a prins doar câteva partide pentru englezi. De acolo a plecat în Belgia, la Gent, şi înapoi la Slavia.

În ultimul său contract cu praghezii, Gecov a avut mari probleme cu încasarea salariului şi la un moment dat a cedat nervos la o discuţie cu patronul clubului. Acesta l-a lovit chiar cu capul în figură pe cel care a refuzat să-l plătească, fapt care i-a cauzat plecarea. În ciuda acestui episod, Gecov este un tip liniştit şi foarte inteligent, absolvind secţia de afaceri şi management a Universităţii din Praga. „Mă simt minunat. Ştiu că meciurile Steaua - Rapid sunt speciale şi sunt foarte fericit. Am primit o pasă foarte bună şi am marcat. Tot sezonul va fi greu, aşa că acesta a fost doar începutul. Cred că am scos şi un penalty, dar nu mai contează”, a afirmat Gecov.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg