EXCLUSIV Chiricheş face nuntă la castel!

Ultima actualizare:

    Sabrina s-a mutat  cu Vlad la Londra,  imediat ce acesta  a semnat cu  Tottenham
Sabrina s-a mutat cu Vlad la Londra, imediat ce acesta a semnat cu Tottenham

8 iunie va fi o zi specială pentru Sabrina şi Vlad Chiricheş. Căpitanul naţionalei şi logodnica sa îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezu într-o locaţie de vis: un castel din Florenţa. La petrecerea din Italia sunt aşteptaţi în jur de 80 de invitaţi.

După mai bine de şase ani de relaţie, Vlad Chiricheş este gata să renunţe la burlăcie. „Cel mai greu mi-a fost să găsesc un inel potrivit pentru Sabrina. Ca oricărei fetei, îi plac diamantele şi mai bine de o lună m-am chinuit să aleg piatra potrivită", s-a confesat apărătorul, care a cerut-o de nevastă pe iubita lui la Paris.

Fundaşul celor de la Tottenham şi Sabrina au planificat în detaliu cum va arăta cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Au stabilit să se căsătorească la 8 iunie, alegerea zilei fiind una pusă sub semnul întrebării mult timp, datorită faptului că fotbalistul spera ca naţionala României să ajungă la turneul final din Brazilia, care va începe la 12 iunie.

În cazul în care „tricolorii" ar fi participat la Mondial, nunta ar fi fost amânată până în luna iulie. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Vlad şi Sabrina au ales începutul lui iunie.

Sabrina s-a mutat  cu Vlad la Londra,  imediat ce acesta  a semnat cu  Tottenham
Sabrina s-a mutat cu Vlad la Londra, imediat ce acesta a semnat cu Tottenham

Locaţia în care cei doi vor spune „Da" este una de vis: un castel din Florenţa, localitate de suflet  pentru amândoi. Potrivit apropiaţilor, ceremonia nu va fi una extrem de sofisticată, dar decorul va fi unul special. Cuplul va avea în jur de 80 de invitaţi, prieteni apropiaţi, antrenori care i-au călăuzit cariera dar şi foşti colegi de-ai lui Vlad de la echipele pe la care a jucat. Un fost coechipier al apărătorului va fi şi naşul celor doi: stelistul Mihai Pintilii.

Cât priveşte transportul invitaţilor veniţi special din România, căpitanul naţionalei va închiria un charter care-i va transporta pe musafiri din Bucureşti în regiunea Toscană. Meniul ales pentru petrecerea din 8 iunie este unul predominant mediteranean, dar invitaţii vor avea parte şi de surprize culinare din partea unui vestit bucătar italian.

Vlad şi Sabrina formează un cuplu de mai bine de şase ani. O perioadă relaţia lor s-a consumat la distanţă, ea fiind la studii la Londra, el evoluând fie în Portugalia, fie în România. Anul trecut s-au logodit în cel mai romantic oraş din Europa, Paris.

Potrivit aceloraşi surse, de muzică se vor ocupa vedete din România, aduse special la eveniment. La cererea expresă a mirilor, vor performa pentru invitaţi Ştefan Stan şi Delia. Cântăreţul, câştigător al primei ediţii a emisiunii „Vocea României" va merge la Florenţa alături de band-ul său, iar Delia însoţită de echipa ei. Este de aşteptat ca cei doi interpreţi să anime la maximum petrecerea care va începe după-amiaza.

După o perioadă în care a dost accidentat, Chiricheş a revenit la antrenamentele lui Tottenham. Fotbalistul a stat departe de gazon o perioadă destul de lungă, fiind ţinut pe tuşă de o accidentare la mijlocaş, care se pare a fost mai serioasă decât se credea iniţial. Fundaşul român este acum din nou în formă maximă, deşi în ultima etapă din Premier League, contra celor de la Stoke City, n-a fost inclus în lot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net