Făcuţi praf de Porumboiu

Ultima actualizare:
Porumboiu i-a desfiinţat pe toţi, de la jucători până la manager (foto: mediafax)
Porumboiu i-a desfiinţat pe toţi, de la jucători până la manager (foto: mediafax)

Eliminarea Vasluiului din Liga Campionilor nu a rămas fără urmări. Adrian Porumboiu e "fiert" nu numai din cauza prestaţiei jalnice a moldovenilor, învinşi cu 4-1 acasă de Fenerbahce, ci şi pentru că a pierdut milioanele de euro care ar fi putut veni. Totuşi, moldovenii vor continua aventura, azi urmând să fie tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Europa.

După 1-1 la Istanbul, vasluienii visau frumos, dar speranţele le-au fost spulberate miercuri seara la Piatra Neamţ.

S-a încheiat 4-1 pentru turci, dar elevii lui Şumudică au greşit nepermis. Imediat, după meci, patronul Adrian Porumboiu (foto jos) a trecut la atac.


    Porumboiu i-a desfiinţat pe toţi, de la jucători până la manager (foto: mediafax)
Porumboiu i-a desfiinţat pe toţi, de la jucători până la manager (foto: mediafax)

Primul a fost portarul Dani Coman. "Am fost nişte proşti. Dani Coman a fost penibil în seara asta, m-a dezamăgit cel mai mult.

Ei au avut un portar foatre bun, la noi Coman a dormit. Domnul Coman era la lecţia de dormit, în loc să apere.

A luat patru goluri parabile. Dacă nu mă scoate acum, când o face? Cu Chiajna?", a spus şeful clubului.

Apoi, a urmat N'Doye, cel care a "furat" mingea colegilor, aşa cum făcea şi când juca la Dinamo, şi a ratat penalty la scorul de 1-1.

"N'Doye e vinovat. Dacă te bagi la 11 metri... S-a oprit, s-a dus, s-a câcâit. Trebuia să-l lase pe Sânmărtean, putea să bată Marius Niculae.

E umilitor să vezi aşa ceva. Golurile pe care le-am primit după penalty-ul ratat ne-au terminat de tot. Ne-am prăbuşit. El şi Coman ne-au îngropat", a tunat Porumboiu.

"Antal la fel, scapă singur cu portarul şi încearcă să dea el scăriţă, abia loveşte mingea", a mai spus nervos conducătorul trupei din Vaslui.

După ce a terminat cu echipa, Porumboiu i-a luat la ţintă şi pe cei de pe banca tehnică, Şumudică fiind acuzat că nu se impune în faţa jucătorilor, în timp ce managerul Daniel Stanciu l-a "copiat" pe Mourinho şi i-a băgat degetele în ochi unui secund al turcilor, aşa cum "The Special One" îi făcea lui Vilanova, pe vremea când acesta era asistentul lui Guardiola.

"Dacă stabilise că Marius Niculae e primul executant la penalty, atunci trebuia să strige de pe bancă să bată el, nu N'Doye, dar el a dormit pe bancă, n-a zis nimic, s-a uitat cum Ousmane a luat mingea.

Dacă nu-l ascultă jucătorii, atunci are o mare problemă ca antrenor, că doar nu trebuie să vin eu din tribună pentru a se respecta ce era stabilit înaintea meciului", a tunat omul de afaceri.

Apoi, gestul lui Stanciu ar putea atrage sancţiuni, mai ales că observatorul de joc a văzut incidentul şi a notat în raport, iar UEFA va da un verdict.

"Obsevatorul mi-a spus ce trăznaie a făcut şi Stanciu. I-a băgat degetele în ochi antrenorului secund de la Fenerbache...

Cred că Stanciu când a căzut peste acel pod, a venit în cap şi s-a tâmpit. Cum să te dai în stambă şi să rişti să fim suspendaţi?

Observatorul a scris totul în raport şi acum ne mai facem şi de rahat cu astfel de gesturi", a anunţat enervat la culme Porumboiu.

Au pierdut cinci milioane de euro

Dacă se califica în playoff-ul Ligii Campionilor, Vaslui încasa cel puţin cinci milioane de euro din partea UEFA.

Dacă ar fi ajuns în această fază, ar fi primit două milioane de euro doar pentru simpla prezenţă şi dacă rata grupele Ligii Campionilor ajungea în grupele Ligii Europa, unde bonusul era un milion de euro.

La sumă se adăuga şi prima, în funcţie de punctele şi performanţele obţinute, precum şi în funcţie de market-pool (valoarea pieţei TV a României).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net