Fanii dinamoviști l-au dezbrăcat de tricou pe Sorescu după eșecul de la Mioveni

Dinamo a scăpat în doar șase minute printre degete toate cele trei puncte care păreau sigure în deplasarea de la Mioveni. La finalul meciului, fanii și-au dat în petec și l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu. Antrenorul echipei, Mircea Rednic, nu a fost deranjat!

Deian Sorescu (FOTO: Sportpictures)
Deian Sorescu (FOTO: Sportpictures)

Culmea, Sorescu a fost cel care a deschis scorul în minutul 62, transformând un penalty pe care tot el îl obținuse. Numai că totul s-a năruit în prelungiri, după ce Sanoh a egalat în minutul 90+3 din penalty, iar Rusu, în minutul 90+5 a stabilit scorul final, 2-1 pentru Mioveni. La sfârșitul meciului, fanii dinamoviști l-au chemat la ei pe Sorescu pentru a discuta, însă în loc de asta l-au dezbrăcat de tricou! ”M-au chemat fanii să vorbesc... M-au tras de tricou şi mi-au dat tricoul jos. Îi înţeleg. Îmi găsesc greu cuvintele şi nu ştiu ce pot să mai zic. Am încetat să mă uit la celelalte meciuri pentru că cel mai important e ce facem noi”, a declarat, distrus, Sorescu, după meci.

Antrenorul Mircea Rednic, în loc să le ia partea jucătorilor, a fost de partea suporterilor în conflictul care stă se nască: ”Fanii au dreptate să fie supăraţi au venit până aici. Sunt foarte supărat şi eu”, a spus Rednic, după care și-a atacat, ca de obicei, jucătorii: ”Aici a fost o greşeală individuală. Nu ai voie să faci aşa ceva. Nu avea voie Iliev să iasă din poartă. Nici nu a atins mingea. Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe. Eu chiar nu il inţeleg. Şi meciul trecut la fel. Nu se poate să nu te concentrezi in ultimele cinci minute. Noi am avut 3 puncte şi nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, şi la jucători cu experienţă. Sunt foarte supărat, nu e prima greşeală”, a declarat Rednic după meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net