Farul Constanța l-a transferat pe Michael Omoh de la Academica Clinceni

Farul Constanța a anunțat că l-a transferat pe Michael Omoh (30 de ani). Mijlocașul defensiv a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

Michael Omoh a semnat cu Farul Constanța (Foto: Facebook / Farul Constanța)
Michael Omoh a semnat cu Farul Constanța (Foto: Facebook / Farul Constanța)

Născut la Warri, în 29 august 1991, Michael Junior Omoh s-a format ca fotbalist în Nigeria, la Mowoe Babes și Gateway United. Ca senior a evoluat în campionatul Suediei pentru Dalkurd FF (2011-2014), Ostersunds FK (2015/2016), Orebro SK (2016-2019) şi Mjallby AIF (2016-2019), în Israel pentru Hapoel Kfar Saba şi Maccabi Ahi Nazareth, dar şi în campionatul României pentru Politehnica Iaşi (ianuarie - august 2020) şi Academica Clinceni (iulie - decembrie 2021). El poate juca mijlocaş stânga sau aripă stânga.

În noiembrie 2021, Omoh s-a clasat pe primul loc în clasamentul celor mai buni dribleuri din Liga 1, conform studiului realizat de CIES Football Observatory.

Farul nu își poate permite să-l transfere pe Alibec

Antrenor al formaţiei Farul Constanţa, Gică Hagi s-a referit la un eventual transfer al lui Denis Alibec la echipa sa. ”Regele” a spus că fotbalistul de la CFR Cluj a subliniat că salariul acestuia este prea mare pentru clubul său și că un alt impediment în sosirea acestuia îl reprezintă faptul că are deja doi atacanţi foarte buni, pe Jefte şi pe Adi Petre. “Încă nu suntem bogaţi. Da, e un jucător foarte bun, foarte talentat. E de-al casei, Farul l-a crescut, dar nu suntem bogaţi. Şi nu cred că ne-am eliberat pe acel post. Dacă nu pleacă nimeni, nu cred că se poate discuta de lucrul acesta. Avem cel mai bun atacant din România. Îl avem pe Petre, care a marcat goluri. Avem doi nouari. Alibec e un jucător extraordinar, foarte bun, dar e greu în momentul de faţă mai ales din punct de vedere... Dacă îmi faceţi voi contractul, plătiţi voi, atunci e bine sau dacă vine gratis. E greu. Denis are nivelul lui, are cota lui, e un jucător extraordinar şi e greu să ne gândim la el”, a declarat Hagi, care a adăugat că Alibec este un jucător care trebuie să joace titular.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net