FC Voluntari i l-a suflat pe Constantin Budescu lui Sepsi Sf. Gheorghe!

Ultima actualizare:

FC Voluntari a anunţat, astăzi (miercuri, 19 ianuarie), că mijlocaşul Constantin Budescu (32 de ani) a semnat un contract valabil pe şase luni cu gruparea ilfoveană. Acesta negociase zilele trecute cu Sepsi Sf. Gheorghe, care precizase că părțile s-au înțeles. ”Costică Budescu va purta numărul 50 pe echipamentul nostru de joc. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes”, a transmis FC Voluntari.

Budescu a ales pe FC Voluntari pentru a fi mai aproape de casă (Foto: Facebook / FC Voluntari)
Budescu a ales pe FC Voluntari pentru a fi mai aproape de casă (Foto: Facebook / FC Voluntari)

Într-o intervenție pe pagina de Facebook a grupării ilfovene, Budescu a explicat de ce a ales să joace acolo: „Este o echipă care se află într-o situație foarte bună. Am și prieteni aici și mi-a fost mult mai ușor să aleg. Plus că sunt aproape de casă și pot merge în fiecare zi. Am vorbit și cu el (n.r. - Gabi Tamaș). Și chiar îmi face plăcere să-i fiu din nou coechipier. Vreau să ajut echipa cât pot eu de bine. Să practicăm un fotbal bun, plăcut și să ne îndeplinim obiectivele. Nu-mi propun obiective personale de obicei. Îmi doresc ca echipa să intre în Play-Off și să câștigăm Cupa României”, a declarat Budescu, care s-a referit la raporturile pe care le va avea cu Ciobotariu: „Va fi o relație normală, antrenor - jucător. Nu cred că o să fie probleme”.  

Pus pe liber de către FCSB, Constantin Budescu părea a pleca la gruparea covăsneană. mijlocaşul. "Nu s-a semnat contractul. Astăzi trebuie să sosească. Am vorbit cu el azi dimineaţă. A promis că până la 15.00 ajunge la Sfântu Gheorghe şi semnăm contractul. Cel puţin verbal ne-am înţeles în totalitate. Sper că până la ora 17.00 să avem un contract semnat de ambele părţi şi de mâine să ni se alăture la echipă. (n.r. - dacă s-a gândit şi la transferul lui Alibec) Nu ne-am gândit la Alibec, ne-am gândit numai la Budescu. Ajunge! Dacă sunt doi conducători într-un restaurant se ceartă, trebuie să fie unul, mai în glumă, mai în serios", a declarat el, la ProX.

Ulterior, Dioszegi a revenit și a anunțat că Budescu nu va mai semna cu echipa covăsneană, subliniind că acesta a ales să negocieze cu FC Voluntari. ”Aşa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că îşi cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe şi are copiii la grădiniţă, motiv pentru care preferă să rămână la Bucureşti. Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică. Îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers. Și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranţa că la ora 10:00 vom semna contractul. Varianta de contract i-am trimis-o aseară. Dânsul a făcut nişte modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată. De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este. Poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă. Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obişnuit să existe şi astfel de cazuri. Ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii îşi dădeau acordul şi apoi se răzgândeau. Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet şi tot nu au venit. Vreau să cred că vom continua să fim nişte oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

Constantin Budescu a marcat 5 goluri pentru echipa României

Desemnat ”Fotbalistul anului în România”, 2017, Budescu are în palmares titlul de campion (2016), Cupa (2014) şi Supercupa României (2014), toate cu Astra Giurgiu. El a evoluat ca senior la Petrolul Ploiești (2005-2010), Astra Giurgiu (2011-2016, 2017, 2019), Dalian Yifang (2016/2017) și FCSB (2017/2018, 2021). Budescu a disputat 16 meciuri pentru echipa naţională, pentru care a marcat 5 goluri. Acesta are 40 de partide în cupele europene, în care a reuşit să puncteze de 13 ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net