FCSB e decimată în atac. Se întorc Rusescu şi Tănase?


    FCSB voia să repatrieze doi jucători pentru un start de 2018 în care îi vor lipsi ambii atacanţi, dar până la urmă a semnat doar Cristi Tănase. Rusescu stă pe loc, dar stă bineFoto Click!
FCSB voia să repatrieze doi jucători pentru un start de 2018 în care îi vor lipsi ambii atacanţi, dar până la urmă a semnat doar Cristi Tănase. Rusescu stă pe loc, dar stă bineFoto Click!

Clasamentul s-a strâns foarte mult după ultima etapă din 2017 şi e tot mai clar că diferenţa între CFR, Craiova şi FCSB se va face la detalii. Bucureştenii ştiu că orice şansă ratată poate fi vitală şi nu vor să rămână descoperiţi din cauza unor accidentări sau suspendări neprevăzute.

Antrenorul Nicolae Dică i-a cerut astfel lui Gigi Becali să aibă dubluri sau chiar tripluri pe posturi şi miza mare e pe atac. Acolo, cel puţin în primele trei etape din anul viitor, îi vor lipsi atât golgheterul Harlem Gnohere, suspendat, cât şi perla Denis Alibec, care e posibil să se opereze de pubalgie şi să fie în recuperare. FCSB nu-şi permite să atace play-off-ul cu improvizaţii şi să înceapă lupta la titlu cu un avans din nou mare faţă de lider, astfel încât se gândeşte la reptrierea lui Raul Rusescu, ultimul golgheter al Ligii 1 dat de vicecampioană. Acesta e liber de contract după despărţirea de Osmanlispor şi FCSB ar da o dublă lovitură cu el, furându-l de sub nasul CFR-ului, care de asemenea îl doreşte pe atacantul în vârstă de 29 de ani. ”Steaua mai are nevoie de un atacant, chiar dacă Alibec își va rezolva problemele de sănătate. Va fi o pierdere pentru noi faptul că Gnohere nu va juca trei partide din februarie, mai ales că era în formă”, a spus Helmut Duckadam, preşedintele de onoare ale roş-albaştrilor. Un alt jucător care s-a cam săturat de aventuri nenispirate în străinătate şi e dispus să revină acasă e Cristi Tănase. Neplătit de cinci luni la Karabuk, “Dodel” are nevoie de un restart şi unde poate fi mai inspirit decât la FCSB?

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub paula iorga 1 png
cub kamara png
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg