FCSB și-a pus piedică singură pe teren propriu și rămâne la 8 puncte de lider

FCSB și FCU Craiova au încheiat la egalitate, 2-2, pe Arena Națională, într-un meci în care bucureștenii sperau că vor mai recupera două puncte din distanța care îi separa de liderul clasamentului, CFR Cluj.

FCSB a asaltat degeaba poarta oltenilor (FOTO: Sportpictures)
FCSB a asaltat degeaba poarta oltenilor (FOTO: Sportpictures)

Când joci pe teren propriu cu echipa clasată pe locul 14, pornești favorită chiar dacă nu te bați la titlu. Dacă lupti pentru prima poziție, atunci se presupune că nu trebuie să ai emoții în a-ți apropia victoria. Ca în bancurile cu ”Radio Erevan”, așa s-a întâmplat și cu FCSB, dar invers: a avut emoții, dar pentru a-și asigura un egal, cicidecum victoria. Pentru că FCU Craiova a condus de fiecare dată, prin golurile marcate de Bălan (min. 41) şi Baeten (75), dar au fost egalați de fiecare dată, de Oaidă (min. 66) şi Keşeru (90+2), care a transformat un penalty acordat mai mult pe baza calităților de balerini ai bucureștenilor, decât din cauza durității apărătorilor adverși.

În urma acestui rezultat, distanța dintre prima clasată, CFR Cluj, și FCSB rămâne de 8 puncte.

Antrenor principal la bucureșteni după ce titularul Toni Petrea s-a îmbolnăvit de Covid-19, Mihai Pintilii, a declarat după meci: “Dezamăgit mai mult. Am avut o şansă. Am avut şi ocazii foarte clare, dar când nu marchezi e foarte greu. Atunci când un marchezi, ai patru ocazii clare în prima repriză.. Din păcate un singur contraatac şi ne-au dat gol. Ne-am bucurat că am luat un punct până la urmă. Sunt dezamăgit. Ne creăm ocazii dar la final tot la opt puncte suntem de CFR. Suntem vinovaţi toţi, suntem o echipă şi trebuie să ne asumăm. Ne pare rău că n-a fost cu noi Toni Petrea, dar am ţinut legătura, am vorbit la telefon”.

La rândul său, tehnicianul oltenilor, italianul Nicolo Napoli, a declarat: ”Am făcut un meci foarte bun. Am avut ocazia să câştigăm. Băieţii spun că nu a fost penalti, alţii spun că a fost penalti... până la urmă s-a dat. Arbitrul a fluierat penalti. Ce să facem? Am pierdut două puncte. La cum s-a desfăşurat partida, puteam să obţinem cele trei puncte. Cred că da, suntem aici împreună pentru a salva echipa de la retrogradare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net