Flavius Stoican a fost demis de la CS Mioveni

Ultima actualizare:

Rezultatele din ultima perioadă obținute de CS Mioveni i-au fost ”fatale” antrenorului echipei. Flavius Stoican a fost demis de conducerea argeșenilor după doar două luni de mandat. 

Flavius Stoican a fost demis de la CS Mioveni
Flavius Stoican a fost demis de la CS Mioveni

În vârstă de 45 de ani, Flavius Stoican nu a reușit să resusciteze ultima clasată din campionat. Iar eșecul suferit pe propriul teren, 0-2 cu Hermannstadt, a fost cel care a pus capac răbdării conducătorilor clubului. Care luni seară au emis un comunicat în care informau că tehnicianul a fost demis. De asemenea, alături de Stoican au fost demiși secundul său, Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Emilian Dolha. Toate rezilierile au fost făcute pe cale amiabilă.

În scurtul său mandat la cârma echipei, Stoicana a condus 12 meciuri, încheiat eu 3 victorii (doar una în campionat), 4 remize și 5 înfrângeri.

Conform conducătorilor formației, antrenor în următoarea perioadă va fi Marius Stoica, care activa până acum ca antrenor din cadrul clubului. În ultima perioadă, el fusese responsabil de Centrul de Copii și Juniori, unde avea și o grupă de copii. Secunzii lui Marius Stoica vor fi fostul mare jucător al lui FC Argeș, Iordan Eftimie și Iulian Preda. Antrenor cu portarii va fi Iulian Ilie, iar preparator fizic Vlad Țăran.

Aceasta a fost doar a treia despărțire a unui antrenor de echipa lui produsă în prima zi de noiembrie. Primul a fost Nicolae Dică, acesta dându-și demisia de la FCSB în cursul dimineții. Apoi, la doar o oră distanță, a sosit demisia lui Ilie Poenaru de la UTA, formație care în ultimele săptămâni nu a mai bătut pe nimeni. Interesant este că, după ce a devenit liber de contract, Poenaru a fost trecut în fruntea listei potențialilor antrenor ai FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net