Telenovela Stoican s-a încheiat cu plecarea antrenorului de la Dinamo

Dinamo a schimbat pentru a patra oară în acest sezon antrenorul! Flavius Stoican, numit la finalul lunii decembrie în locul lui Mircea Rednic, și-a dat demisia de la club în urma protestelor suporterilor-acționari. Despărțirea s-a făcut în etape.

Flavius Stoican nu a fost dorit de la început de fani (FOTO: Sportpictures)
Flavius Stoican nu a fost dorit de la început de fani (FOTO: Sportpictures)

Fanii aveau tot interesul să-l dea la o parte pe fostul intenațional, pentru a-l readuce la echipă pe cehul Dusan Uhrin jr, un antrenor care în ultima perioadă antrenează doar când e pe banca lui Dinamo. Este al doilea antrenor instalat de fani, primul fiind italianul Dario Bonetti, care a avut unul din mandatele cele mai catastrofale din istoria ”câinilor”.

Numai că despărțirea lui Stoican a avut un iz de telenovelă. După ce dimineață a decis să demisioneze, părea că antrenorul a fost întors din drum de jucători, care nu și-au dorit să lucreze cu altcineva, așa cum a declarat și Steliano Filip la Digi Sport. El a confirmat că jucătorii schimbaseră la prânz decizia conducerii clubului de a-l înlocui pe actualul antrenor Flavius Stoican: ”Ce pot să spun, ce-mi doresc, nu e că eu propun, îmi doresc să rămână alături de noi. Pentru că vestiarul era dezbinat înainte să vină Flavius, Mister ne-a unit. Într-adevăr, nu sunt rezultatele pe care ni le doream, dar vestiarul este unit şi sunt convins că vom salva echipa. Am avut o discuţie la Săftica şi noi, jucătorii, am spus toţi că ne-am dori să rămână Stoican. Pentru că timpul e foarte scurt, mai sunt câteva meciuri, e clar că multe nu se pot schimba şi, dacă atmosfera este foarte bună, eu cred că asta e cea mai bună decizie. Dar asta nu înseamnă că Steliano Filip decide soarta antrenorului. Îmi doresc să rămână pentru binele lui Dinamo. Şi din vară vedem cine rămâne şi cine nu”, declara Steliano Filip.

Flavius Stoican a demisionat definitiv în cursul serii

Numai că, până seara, Flavius Stoican, la presiunea suporterilor, a demisionat, iar numirea lui Dușan Uhrin e aproape sigură. Astfel, în play-out, Dinamo va fi condusă de cehul favorit al fanilor, însă tehnicianul nu va avea are timp să se acomodeze cu lotul de jucători că va și juca împotriva Rapidului, în prima etapă. Partida va avea loc duminică, de la ora 20.30.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net