Flavius Stoican are o cerere pentru fanii lui Dinamo

Ultima actualizare:

Antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo, Flavius Stoican a declarat, astăzi (sâmbătă, 12 februarie), într-o conferinţă de presă, că are încredere în jucătorii săi şi că nu trebuie să cedeze în încercarea de a salva pe Dinamo de la retrogradare. Tehnicianul a avut o solicitare pentru suporterii echipei.

Flavius Stoican e decis să rămână pe banca lui Dinamo (Foto: sportpictures.eu)
Flavius Stoican e decis să rămână pe banca lui Dinamo (Foto: sportpictures.eu)

Stoican și-a început discursul său pe un ton optimist. "Nu cedăm, am încredere în aceşti băieţi. Nereuşitele s-au acumulat. Au fost multe critici şi pe bună dreptate. Și au avut plumb în ghete".

Antrenorul s-a referit, de asemenea, la momentele ce au urmat meciului pierdut pe teren propriu, cu 1-6, contra echipei Universitatea Craiova. "Am avut o discuţie ieri şi e important să nu ne dărâme aceste critici. Fiecare pe postul lui trebuie să facem ce avem de făcut. De luni bune ei nu au avut momente de bucurie. Au fost doar nereuşite şi criticile i-au adus în stadiul în care sunt, dar asta trebuie să ne întărească".

Flavius Stoican spune că are nevoie de liniște la echipă

Dinamoviștii au pierdut clar în fața Universității Craiova (Foto: sportpictures.eu)
Dinamoviștii au pierdut clar în fața Universității Craiova (Foto: sportpictures.eu)

Stoican și-a încheiat intervenția la fel de ferm. "Nu îi las pe aceşti jucători când au nevoie. Dacă oamenii care conduc acest club îmi spun să plec, plec. Nu am nevoie de vorbe, ci de linişte. Să încercăm să ieşim din starea asta. Eu cu jucătorii suntem în asta", a declarat Stoican.

Dinamo a avut patru meciuri și tot atâtea eșecuri în 2022

În acest an, Dinamo a susținut patru partide ]n Liga 1 și toate au fost pierdute: 1-2 cu FC Argeș și 0-4 cu FC Botoșani, în deplasare, 0-3 cu FCSB și 1-6 cu Universitatea Craiova, pe teren propriu. Iar ultima înfrângere i-a scos din sărite pe cei care susțin gruparea din șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo se află pe penultima poziţie în clasamentul Ligii 1, una de pe care se retrogradează direct în divizia secundă. Gruparea bucureșteană joacă, mâine (duminică, 13 februarie), de la ora 17.00, cu UTA, la Arad, în etapa cu numărul 2.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net