Fanii lui Dinamo au luat foc. Vor schimbarea lui Stoican

Ultima actualizare:

Eșecul (1-6) suferit acasă, cu Universitatea Craiova, i-a enervat tare pe suporterii dinamoviști, care au cerut schimbarea antrenorului principal. Cu toate acestea, Stoican va conduce echipa și la meciul de la Arad, cu UTA, de duminică.

Flavius Stoican e ținta tuturor criticilor fanilor dinamoviști (Foto: sportpictures.eu)
Flavius Stoican e ținta tuturor criticilor fanilor dinamoviști (Foto: sportpictures.eu)

Patru partide a disputat Dinamo în 2022 și toate au fost pierdute: 1-2 cu FC Argeș și 0-4 cu FC Botoșani, în deplasare, 0-3 cu FCSB și 1-6 cu Universitatea Craiova, pe teren propriu. Iar ultima înfrângere i-a scos din sărite pe cei care susțin gruparea din șoseaua Ștefan cel Mare.

Flavius Stoica e ironizat de suporterii ”Câinilor”

De asemenea, pe rețelele sociale fanii dinamoviști și-au exprimat dezamăgirea în tot felul de mesaje. La unul dintre acestea apare fotografia antrenorului Flavius Stoican însoțită de următorul text: ”Iuliu Mureșan l-a adus pentru că <<nu mai exista veselie la antrenamente, eram o echipă tristă, nu mai vedeai glume>>. Probabil Iuliu Mureșan nu a înțeles că la antrenamentele lui Dinamo e nevoie de seriozitate, nu de circ, nici de lăutărie, pentru că nu acestea ne salvează. Și mai e nevoie de ceva la Dinamo: o schimbare urgentă!”.

PCH a anunțat plecarea lui Iuliu Mureșan

Desigur că eșecul zdrobitor suferit joi seara i-a enervat la culme pe fanii dinamoviști. Prezenți pe stadion, o parte dintre aceștia au scandat ironic „Campionii, campionii”... Iar după meci, Peluza Cătălin Hîldan (PCH) a notat, pe Facebook, că administratorul special Iuliu Mureşan ar părăsi clubul. “Iuliu Mureşan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, a fost mesajul PCH.

În ciuda eșecului de joi seară, gruparea bucureșteană merge în continuare pe mâna antrenorului Flavius Stoican. Acesta a condus antrenamentul de ieri și va fi pe banca tehnică și la partida de la Arad, cu UTA, programată în această duminică, la ora 17.00 (în direct la Digi, Look și Telekom Sport).

Dinamoviștii au fost transformați în jaloane de adversarii din Craiova (Foto: sportpictures.eu)
Dinamoviștii au fost transformați în jaloane de adversarii din Craiova (Foto: sportpictures.eu)

Aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, unul de pe care se retrogradează direct, Dinamo a avut și o evoluție dezolantă în fața formației din Bănie, o parte dintre golurile încasate venind după gafe monumentale. Se poate aminti eroarea copilărească făcută de portarul francez Chesneau, care, încercând să-l dribleze în propriul careu pe Markovic, a pierdut mingea, iar jucătorul Universității a rămas astfel cu poarta goală în față și a îndeplinit o simplă formalitate (minutul 46).

Dinamoviștii au fost depășiți din nou cu multă ușurință (Foto: sportpictures.eu)
Dinamoviștii au fost depășiți din nou cu multă ușurință (Foto: sportpictures.eu)

Dinamo - Univ. Craiova 1-6

Au marcat: Matei (min. 61- penalty), respectiv Cîmpanu (min. 9), Ivan (min. 45 - penalty), Markovic (min. 46), Bancu (min. 57), Gustavo (min. 65), Trică (min. 88)

Dinamo: Chesneau – Ehmann, Aloe, Grigore – Buleică, Răuţă, Rodriguez (Bani, 71), Radu (Pierret, 46) – Ivanov (Borcea, 73), Celar (Bordusanu, 46), Matei (Creţu, 85).

Antrenor: Flavius Stoican

Univ. Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu (Vînă, 65) – Cîmpanu (Conte, 68), Creţu, Mateiu (Călin, 78), Gustavo – Markovic (Roguljic, 72), Ivan (Trică, 78).

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Horaţiu Feşnic

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net