Umilință istorică pentru Dinamo: 1-6 acasă cu Universitatea Craiova

Ultima actualizare:

Dinamo a suferit aseară una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului. ”Câinii” au fost învinși pe propriul teren cu scorul de 6-1 de Universitatea Craiova, iar cu acest stil de joc retrogradarea chiar nu poate fi evitată.

Portarul dinamovist Chesneau a gafat la două goluri cu Craiova (FOTO: Sportpictures)
Portarul dinamovist Chesneau a gafat la două goluri cu Craiova (FOTO: Sportpictures)

Meciul a fost la discreția echipei vizitatoare, care a marcat prin Cîmpanu (min. 9), Ivan (min. 45 - pen), Markovic (min. 46), Bancu (min. 57), Gustavo (min. 65) şi Trică (min. 88). Acesta din urmă, Atanas, este nimeni altul decât nepotul legendarului jucător al Universității, Ilie Balaci și fiul lui Eugen Trică și a înscris primul său gol pe prima scenă chiar împotriva uneia dintre echipele la care a evoluat, în anii ’80, și bunicul său. După ce a înscris, adolescentul a izbucnit în plâns de emoție și de bucurie. Golul de onoare al dinamoviștilor i-a aparținut lui Matei și a fost marcat în minutul 61, din penalty.

Atanas Trică, după golul marcat contra dinamoviștilor (FOTO: Sportpictures)
Atanas Trică, după golul marcat contra dinamoviștilor (FOTO: Sportpictures)

Flavius Stoican, aflat, cel mai probabil, la ultimul meci pe banca lui Dinamo, a folosit mulți jucători noi față de precedenta partidă, pierdută la Botoșani. Cea mai proastă înlocuire a făcut-o în poartă, acolo unde portarul Chesneau, înlocuitorul lui Cristiano Figueiredo, a încasat cel puțin două goluri de cascadorii râsului.

Se anunță zile agitate la ”câini”, acolo unde suporterii aflați la conducerea clubului vor să îl numească în funcția de antrenor cu orice preț pe cehul Dusan Uhrin jr, care a plecat de la echipă în luna iulie. Pentru aceasta, fanii sunt dispuși să îl dea afară inclusiv pe administratorul delegat al ”câinilor”, Iuliu Mureșan, care se opune acestei mutări. Numai că problema este că la ce jucători are acum Dinamo, nici măcar Mircea Lucescu nu ar mai putea salva ceva la echipă. Practic, retrogradarea este cel mai demn lucru care se poate întâmpla la această formație care nici măcar a sparring partner de amicale nu arată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net