Primul dinamovist care ia atitudine contra fanilor: ”Nu pot conduce ei clubul”

Aflată în cel mai greu moment din istorie, Dinamo pare să se afle într-o situație fără ieșire, care s-ar putea adânci dacă echipa va pierde și cu Universitatea Craiova diseară, la ora 19.55. Nu doar că rezultatele nu sunt cele așteptate, dar clubul se află și în fața unui posibil conflict cu fanii. Primul care a avut curaj să le spună suporterilor să stea în banca lor a fost Florin Răducioiu.

Galeria dinamovistă în vremurile când mergea și echipa (FOTO: Sportpictures)
Galeria dinamovistă în vremurile când mergea și echipa (FOTO: Sportpictures)

Team-managerul dinamovist a comentat intențiile suporterilor de a-l demite pe antrenorul Flavius Stoican și de a-l înlocui cu cehul Dusan Uhrin jr, cu care fanii ar fi început deja discuțiile. Fostul mare internațional a spus ieri că nu este normal ca un club să fie condus de suporteri. ”E o situaţie inedită de câţiva ani la Dinamo, eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez că suporterii ajută din punct de vedere financiar clubul într-un moment foarte complicat. Dar nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar în momentul de faţă, nu avem decât să ne concentrăm cât putem de bine şi să obţinem în cele câteva meciuri care mai sunt bune rezultate bune şi după aceea vom vedea care va fi situaţia. Dar nu cred că fanii trebuie să conducă clubul. Apreciem enorm ce fac, dar asta e părerea mea şi nu cred că este acum momentul ideal, propice de a vorbi despre schimbarea antrenorului. Rezultatele nu ne ajută, dar nu cred că asta e problema şi nu ne face bine să vorbim de un posibil înlocuitor al lui Flavius. E un punct de vedere al lor, îl respectăm, dar nu este acum momentul să vorbim de asemenea lucruri. Vină avem toţi, vina este a jucătorilor... E clar că ceva nu funcţionează!”, a declarat Răducioiu, într-unul dintre cele mai corecte discursuri din ultimul timp ale unui conducător din fotbalul românesc.

Flavius Stoican încă mai speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare

În ceea ce-l privește, antrenorul Flavius Stoican, acesta este convins că echipa se poate salva de la retrogradare. ”În general, atunci când nu sunt rezultate, oamenii caută să găsească soluţii. Dar până când va fi o soluţie clară, eu sunt aproape de aceşti băieţi, pentru că sunt convins că această echipă nu va retrograda. Merg pe dorinţa lor de a reuşi. Ştiu că au potenţial, ştiu că timpul este inamicul nostru, dar cred în dorinţa lor de a salva această echipă de la retrogradare. Vrem să schimbăm şi viitorul, pentru că toată lumea vede viitorul spre retrogradare, iar noi, eu, Radu, jucătorii, trebuie să schimbăm această realitate. Cred că vom reuşi pentru că văd dorinţa jucătorilor de a încerca, nu îi văd indolenţi, superficiali, sunt anumite faze din timpul meciului când lasă impresia asta, dar eu trebuie să le corectez. Vrem să schimbăm opinia oamenilor prin rezultate. Este cea mai grea provocare din cariera mea”, a declarat tehnicianul.

Reghecampf își joacă postul la Universitatea Craiova

Pentru antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, orice pas greșit, mai ales în fața unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, echivalează cu demiterea. El spune că cel mai mult se teme de ceea ce înseamnă Dinamo în fotbalul românesc și de forța pe care o pot găsi jucătorii ”câinilor” atunci când joacă împotriva oltenilor. ”Întotdeauna când se întâlnesc aceste două echipe, sunt meciuri cu intensitate foarte mare, cu ambiții foarte mari. În primul rând, se uită ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o zi. Intervin ambițiile, luptele din tribune. Este un derby, un meci în care intervin foarte multe lucruri. La un meci Dinamo - Universitatea Craiova nu mai contează acest lucru. Noi trebuie să fim concentranți, jucătorii să intre montați pe teren”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de dinaintea partidei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net