Cutremur la Dinamo. PCH susține că Iuliu Mureșan a plecat la Cluj, definitiv

Ultima actualizare:

Eșecul zdrobitor (1-6) suferit acasă, cu Universitatea Craiova lasă urme. Peluza Cătălin Hîldan a transmis, joi seară, pe Facebook, după această partidă că administratorul special Iuliu Mureşan ar părăsi clubul. “Iuliu Mureşan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, este mesajul PCH.

Iuliu Mureșan a venit la Dinamo toamna trecută (Foto: sportpictures.eu)
Iuliu Mureșan a venit la Dinamo toamna trecută (Foto: sportpictures.eu)

Aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, unul de pe care se retrogradează direct, Dinamo a înregistrat un nou eșec la scor. Al 4-lea după cele cu FCSB (0-3), tot pe teren propriu, cu FC Botoșani (0-4) și cu FC Argeș (1-2), în deplasare. „Câinii” au avut și o evoluție dezolantă în fața Universității Craiova, o parte dintre golurile încasate venind după gafe monumentale. Se poate aminti eroarea copilărească făcută de portarul francez Chesneau, care, încercând să-l dribleze în propriul careu pe Markovic, a pierdut mingea, iar fotbalistul din Bănie a îndeplinit o simplă formalitate (minutul 46).

PCH anunță plecarea lui Iuliu Mureșan

Eșecul zdrobitor suferit joi seara i-a enervat la culme pe fanii dinamoviști. Prezenți pe stadion, aceștia au scandat ironic „Campionii, campionii”... Iar după meci, Peluza Cătălin Hîldan (PCH) a notat, pe Facebook, că administratorul special Iuliu Mureşan ar părăsi clubul. “Iuliu Mureşan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, este mesajul PCH.

Pe de altă parte, gsp.ro a notat că astăzi (vineri, 11 februarie) ar urma să se desfășoare Adunarea Generală a Acţionarilor de la Dinamo, iar în cadrul acesteia vor fi demişi Iuliu Mureşan şi Flavius Stoican.

Flavius Stoican n-a izbutit să schimbe jocul lui Dinamo (Foto: sportpictures.eu)
Flavius Stoican n-a izbutit să schimbe jocul lui Dinamo (Foto: sportpictures.eu)

Flavius Stoican e dispus să demisioneze

Afectat de acest nou eșec, al 4-lea din acest an, Flavius Stoican a recunoscut, după meci, că Dinamo a făcut un meci prost: “Fără cuvinte. Am făcut un meci prost. Am început de la 1-0, la primul şut am luat gol. Un joc foarte slab, cu multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul, să nu mai dăm cadouri, dar asta este... Toţi suntem vinovaţi”.

Tehnicianul a evitat să nominalizeze pe cineva ca fiind vinovat principal pentru această înfrângere: ”Am văzut astăzi o echipă care se bate la locurile fruntaşe şi o echipă care într-adevăr este la retrogradare. Nu este doar portarul vinovat, toţi suntem vinovaţi. Suntem tot la reanimare, nu am murit”.

Stoica încearcă să le ridice moralul dinamoviștilor

Stoican a spus apoi ce îl doare cel mai tare: ”Mă dezamăgeşte că nu avem încredere. Îi văd pe toţi dornici la antrenament, iar când vine meciul parcă avem plumb în picioare. Există această temere. Psihic nu sunt în regulă, indiferent cât de mult mi-aş dori să-i văd dezinvolţi”.

Antrenorul principal al dinamoviștilor s-a referit, totodată, și la misiunea lui: ”Nu e uşor, dar am venit aici să ajut, cât o să se poată. Să încerc să le ridic moralul. Fiind căzuţi să mai vin şi cu critici nu le face bine. Evoluţia noastră nu este aşa cum ne-o dorim cu toţii, dar potenţial există”, a spus Stoican la posturile care transmit Liga 1.

Pe de altă parte, Flavius Stoican a precizat că este dispus să renunţe la postul de la Dinamo dacă va fi cazul. “În momentul când se decide lucrul acesta nu sunt omul care să ţină de scaun. Nu-mi convine, dar asta e realitatea. Când nu ai rezultate, pleci. Atât timp cât e nevoie de mine, rămân, când nu va mai fi nevoie de mine, nu ţin de scaun”.

Dinamo - Univ. Craiova 1-6

Au marcat: Matei (min. 61- penalty), respectiv Cîmpanu (min. 9), Ivan (min. 45 - penalty), Markovic (min. 46), Bancu (min. 57), Gustavo (min. 65), Trică (min. 88)

Dinamo: Chesneau – Ehmann, Aloe, Grigore – Buleică, Răuţă, Rodriguez (Bani, 71), Radu (Pierret, 46) – Ivanov (Borcea, 73), Celar (Bordusanu, 46), Matei (Creţu, 85).

Antrenor: Flavius Stoican

Univ. Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu (Vînă, 65) – Cîmpanu (Conte, 68), Creţu, Mateiu (Călin, 78), Gustavo – Markovic (Roguljic, 72), Ivan (Trică, 78).

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Horaţiu Feşnic

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net