Mișcare de imagine la Dinamo: Florin Răducioiu, numit team-manager

Dinamo joacă tare în această perioadă. După ce l-au înlocuit pe antrenorul Mircea Rednic cu Flavius Stoican, conducătorii clubului au numit și un nou team manager: legenda dinamovistă Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu a fost unul dintre cei mai valoroși atacanți români (FOTO: Sportpictures)
Florin Răducioiu a fost unul dintre cei mai valoroși atacanți români (FOTO: Sportpictures)

Aflat în plin scandal cu fanii, care și-au văzut antrenorul favorit demis, pe Mircea Rednic, și nu le-a convenit deloc, deși acesta făcuse doar 6 puncte din 33 posibile pe banca dinamoviștilor, administratorul delegat al ”câinilor”, Iuliu Mureșan, a mutat decisiv: l-a adus în funcția de team-manager pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria lui Dinamo: Florin Răducioiu.

Discuțiile dintre cele două părți sunt mai vechi, încă de la jumătatea lunii octombrie. Atunci, antrenorul din acea perioadă, Mircea Rednic, spunea că a discutat cu fostul lui coechipieri, Răducioiu, și că totul e rezolvat: ”Au fost o groază de nume... Cu cine am vorbit? Am vorbit cu Răducioiu. În momentul acesta îl doresc pe Răducioiu ca să vină lângă echipă. M-am întâlnit cu el, a rămas ca domnul Mureşan să discute săptămâna asta. Am vorbit şi cu Dănciulescu înainte, am înţeles situaţia, are şi el dreptate. Cel cu care am discutat şi a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. (n.r. - pe ce post) Director tehnic, sportiv, manager, ce vrea el. În plus de asta, la cum arată, mă gândesc să-l mai bag vreo 5-10 minute la sfârşit să ţină de minge”, spunea Rednic într-o conferință de presă susținută la 14 octombrie.

Florin Răducioiu a fost și selecționerul naționalei Under 15 a României
Florin Răducioiu a fost și selecționerul naționalei Under 15 a României

Florin Răducioiu va fi prezentat oficial într-o conferință de presă care va fi susținută miercuri, la ora 12.00, la stadionul ”Dinamo”. Cu același prilej va fi prezentat oficial și noul antrenor al formației, Flavius Stoican.

Tot miercuri se va reuni și lotul dinamoviştilor. ”Câinii” vor face o vizită medicală la un centru medical din Chiajna, după care, la ora 17.00, vor avea prima ședință de pregătire sub comanda noului tehnician, la baza de la Săftica. De altfel, acolo vor face și cantonamentul de iarnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net