Florin Răducioiu a demisionat de la Dinamo! Fostul fotbalist, umilit de Răzvan Zăvăleanu

Ghinioanele se țin lanț pentru Dinamo! Formația a retrogradat în liga secundă, a rămas fără antrenor, aproape 80 la sută din lotul cu care a încheiat sezonul de Liga I s-a destrămat, iar acum primește o nouă lovitură. Florin Răducioiu, directorul sportiv al lui Dinamo, și-a anunțat demisia. 

Florin Răducioiu a demisionat de la Dinamo
Florin Răducioiu a demisionat de la Dinamo

Gruparea din Ștefan cel Mare pare să nu-și găsească punctul de echilibru. Mai este foartee puțin timp până la începerea noului sezon conmpetițional al ligii secunde, iar conducerea Dinamo este măcinată de conflicte.

Citește ș: Mișcare de imagine la Dinamo. Florin Răducioiu, numit team-manager

Florin Răducioiu și-a anunțat demisia, după ce administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, i-a cerut să-și diminueze salariul până la 2.500 de lei pe lună și să aducă sponsorizări. În organigrama clubului este stipulat clar faptul că Florin Răducioiu se ocupă doar de partea sportivă, nu de cea financiară, însă se pare că administratorul judiciar a uitat acest lucru. 

Florin Răducioiu a decis să renunțe la colaborarea sa cu Dinamo, după ce a cântărit foarte bine situația și s-a gândit la toate soluțiile posibile. Conform lui Răducioiu, cerințele lui Răzvan Zăvăleanu denotă o lipsă crasă de respect.

Florin Răducioiu s-a simțit ofensat de tăcerea lui Zăvăleanu

Fostul fotbalist a subliniat că a încercat să îl contacteze pe Zăvăleanu pentru a comunica deschis, față în față, însă orice încercare a sa s-a lovit de un zid al tăcerii. În aceste condiții, Răducioiu consideră că nu mai are altă variantă decât demisia. 

„Am hotărât să renunț după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu. Aveam în minte un plan, i-am cerut să-mi ofere posibilitatea să mă ocup eu de proiectul sportiv, de a reconstrui echipa. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă crasă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând. 

Vezi și: Florin Răducioiu a recunoscut după 30 de ani că s-a iubit cu nevasta lui Adrian Sârbu 

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Am tot încercat să dau de el, n-am reușit. Acest lucru înseamnă lipsă de respect. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. M-am întâlnit cu el o dată la Marriott, i-am explicat ce planuri am în Liga a 2-a, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut.

Tăcerea lor e un răspuns pentru mine. OK, am înțeles mesajul, fiecare să-și vadă de drumul lui", a povestit Florin Răducioiu, conform GSP.ro.

Florin Răducioiu, nume important în istoria clubului dinamovist 

Florin Răducioiu și Dinamo sunt legați de o adevărată istorie: Răducioiu a jucat la juniori între anii 1978 și 1986.

Între anii 1986 și 1990 a jucat la seniori, iar apoi a revenit pentru sezonul 2000-2001. Cu Dinamo, Florin a obținut trei trofee: titlul, în anul 1990 și două Cupe ale României, în anii 1986 și 1990.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net