Florin Tănase, cinci ani la Steaua! "M-a transpirat la negocieri"

Ultima actualizare:

    Florin Tănase a venit de puţin timp la Steauafoto: fc steaua bucuresti
Florin Tănase a venit de puţin timp la Steauafoto: fc steaua bucuresti

Steliştii l-au achiziţionat pe atacantul Florin Tănase de la FC Viitorul, jucătorul semnând un contract valabil cinci sezoane. Gigi Becali a dezvăluit că termenii mutării au fost duri, atât jucătorul cât şi Gică Hagi, cel care l-a cedat la roş-albaştrii, urmând să aibă câştiguri uriaşe.

Tănase va purta la Steaua tricoul cu numărul 7, care i-a aparţinut până în această vară lui Alexandru Chipciu.

"Sunt foarte fericit pentru faptul că m-am transferat la Steaua, deoarece este un club uriaş, care se luptă în fiecare an pentru câştigarea de trofee. Sper să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc conducerea, noii colegi şi suporterii. Forza Steaua!", a declarat fotbalistul.

Florin Tănase, în vârstă de 21 de ani, era legitimat la FC Viitorul din 2013. El făcea parte din Academia Gheorghe Hagi din 2010. Tănase a evoluat în 86 de partide şi a  înscris 24 de goluri pentru echipa constănţeană în Liga I, Cupa României, Cupa Ligii şi preliminariile Ligii Europa.

"S-a terminat, Tănase e al Stelei. M-a cam transpirat la negocieri, dar am bătut palma. Am plătit 1,5 milioane de euro + TVA. Mi-a zis iniţial că vrea 15.000 de euro/lună. I-am spus "bă, nu ai cum, titularii Stelei iau 10.000". Ne-am înţeles până la urmă, l-am luat în braţe şi i-am zis "ridic acum 20 de milioane de euro". D-aia am şi dat atât de mulţi bani, 1,5 milioane, pentru că eu cred că va fi mai scump decât Stanciu", a spus patronul, pentru ca apoi să dezvăluie şi clauzele din contractul fotbalistului: "I-am oferit 10.000 pe lună, pe cinci ani. Din anul trei îi cresc la 13.000, pentru ca în ultimul an să aibă 15.000 de euro. I-am fixat clauză de 30 de milioane de euro", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net