Florin Tănase s-a căsătorit și a petrecut cu coechipierii de la FCSB

Ultima actualizare:

    Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea după 7 ani de relațieFOTO: Instagram
Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea după 7 ani de relațieFOTO: Instagram

Florin Tănase nu are voie să joace fotbal, dar a putut dansa la nuntă. Nu la oricare, ci la propria petrecere, pentru că de luni a intrat în grupul fotbaliștilor căsătoriți.

Căpitanul FCSB s-a căsătorit cu cea care îi este alături de peste 7 ani, Medeea Turcescu. Deocamdată, au făcut doar cununia civilă, urmând să meargă în fața preotului anul viitor, când toată lume speră ca pandemia să fie doar o amintire neagră în istoria omenirii. Chiar și așa, la petrecerea organizată la un restaurant din București, Tănase a avut alături foarte mulți foști sau actuali coechipieri. Florin Tănase, Constantin Budescu, Ovidiu Popescu, Andrei Cordea sau Risto Radunovic s-au numărat printre cei care au ținut să fie alături de fotbalist și în acest moment fericit al vieții.


    Florin Coman a fost alături de prietenul luiFOTO: Instagram
Florin Coman a fost alături de prietenul luiFOTO: Instagram

Nașul cuplului a fost tot un fotbalist, Vlad Achim, cel care a fost coleg cu mirele în trecut la FCSB și care activează acum la nou-promovata FCU Craiova 1948. În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase și-a cerut de nevastă iubita în vară, în timpul vacanței din Zanzibar, acolo unde au mers împreună cu fostul stelist Adrian Popa și cu soția lui. Chiar dacă era pasul firesc după o relație atât de lungă, evenimentul a luat-o prin surprindere pe tânără, care a postat apoi numeroase fotografii pe Instagram, inelul cu diamante fiind pozat pe mâna ei din toate unghiurile.

Chiar dacă acum este încă indisponibil după entorsa la gleznă suferită în timpul dezastrului cu CFR Cluj, scor 1-4, Florin Tănase este cotat în continuare la 5 milioane de euro de site-ul transfermarkt. El speră ca în iarnă să prindă acel transfer în străinătate pe care îl visează de câțiv ani, mai ales că patronul Gigi Becali i-a scăzut grila de transfer la 3,5 milioane de euro.


    Tortul de nuntă a avut trei etajeFOTO: Instagram
Tortul de nuntă a avut trei etajeFOTO: Instagram
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net