Florinel Coman oscilează între SUA și Europa


    Florinel Coman e golgheterul Ligii 1FOTO: Sportpictures.eu
Florinel Coman e golgheterul Ligii 1FOTO: Sportpictures.eu

Florinel Coman pare a fi cel mai curtat jucător al FCSB în această perioadă. Disperat să îl vândă cât mai repede, până când nu îi scade cota de tot, patronul Gigi Becali spune că în afara americanilor de la Orlando City și o formație din Europa îl vrea pe fotbalist.

”Pentru Coman a fost o ofertă din America, americanii scriu prin ziare că s-au înţeles, dar nu au mi-au dat niciun răspuns. Azi am primit încă o ofertă de la cineva din Europa, că ar da opt milioane şi zece la sută pentru Coman, banii toţi o dată. Eu am spus zece milioane şi 20 la sută, banii toţi o dată. Nu-l dau pentru niciun ban mai jos. Nu ştiu de unde e oferta, ştiu de Europa, atât. Pe Chindriş dau 400.000 de euro acum. Ieri am dar 550.000, am ajuns la 580.000 şi azi dau 400.000”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. El și-a expus și crezul economic: ”Nu scad preţurile foarte mult, pentru că eu cred că va fi inflaţie de bani nu numai în fotbal. La mine, preţurile nu scad. Eu cumpăr pe timp de criză, că e mai ieftin şi vând pe timp de pace”, a spus omul de afaceri.

În ceea ce privește reluarea Ligii 1, Gigi Becali e sigur că aceasta va începe mai repede decât a prevăzut LPF, adică 5 iunie. ”Eu cred că va începe mai devreme, la sfârşitul lunii mai. Pe jucători nu îi opreşte nimeni să se antreneze acum. Eu nu i-am trimis, jucătorii se pregătesc în conştiinţa lor, nu îi opreşte nimeni să alerge câte trei, e adevărat că, respectând distanţarea socială, nu au voie cu mingea”, a mai spus el.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg