Florinel Coman s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis

Ultima actualizare:

    Florinel ComanFOTO: Sportpictures.eu
Florinel ComanFOTO: Sportpictures.eu

Florinel Coman, vedeta FCSB, s-a ales cu dosar penal la întoarcerea de la Constanța. El a fost depistat conducând fără permis.

Conform antena3.ro, polițiștii l-au depistat conducând cu 165 km/h pe Austostrada Soarelui, în sensul de mers înspre București. La controlul actelor, oamenii legii au avut surpriza să constate că în locul carnetului jucătorul a prezentat o copie a unui document internațional, dar nerecunoscut în România. Verificat în baza de date, numele lui Coman nu a apărut nicăieri ca posesor de carnet de conducere de orice categorie. Drept urmare, lui i s-a întocmit dosar penal.

Gigi Becali: ”Are permis luat în Ucraina”

Într-o intervenție la Digi Sport, patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că, din câte știe el, Coman și-a luat carnetul în Ucraina. ”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net