Fost mare fotbalist, rămas fără avere

Ultima actualizare:

    Ian Wright este acum comentator sportivFoto: Getty Images
Ian Wright este acum comentator sportivFoto: Getty Images

Fotbalistul Ian Wright a scris istorie la Crystal Palace sau Arsenal, a apărut de zeci de ori în tricoul naţionalei Angliei şi a câştigat numeroase trofee. Există totuşi şi viaţa departe de lumina reflectoarelor: a abuzat de droguri, are opt copii cu patru femei, iar familia a supravieţuit unor tâlhari.

“O viaţă în fotbal” e cartea care va apărea joi pe piaţă. E despre viaţa lui Ian Wright, cel care are o rubrică în ziarul “The Sun”, acolo unde a oferit câteva informaţii uluitoare ce se pot găsi în autobiografia sa. “Am fumat marijuana de la 17 ani, preferam să fac asta decât să beau şi-n scurt timp a devenit ca un ritual de weekend. La 21 de ani eram la prima echipă a lui Crystal Palace, încă fumam şi era să-mi distrug cariera”, a povestit el.

Apoi, a detaliat: “Bătusem, iar în vestiar au venit cei care fac testul antidoping. Mă drogasem cu nici 24 de ore înainte şi aud «numărul 9, la teste»… eu purtam 10, dar se aude vocea care spune «numărul 11». De atunci nu am mai luat marijuana”.

Acum are 52 de ani şi e fericit alături de familia sa. S-a însurat cu Nancy în 2011 şi cuplul are două fete, Lola şi Roxanne, dar până aici a mai trecut printr-o altă căsnicie şi alte relaţii, rezultatul fiind că Ian are opt copii cu patru femei. Susţine că abia acum a cunoscut dragostea adevărată şi a trecut prin clipe de groază când soţia şi copiii au fost jefuiţi în propria casă de o gaşcă de puşti ce aveau cuţite, în timp ce el era plecat. Acum, duce o viaţă modestă, pierzând mare parte după ce a fost inşelat de diverse fonduri de investiţii, “specialiştii” respectivi “uitând” şi să plătească taxele în numele lui Wright.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net