Fosta amantă a lui Piţurcă: «Nu am simţit niciodată că ar avea o soţie»

CLIIMA20120109 0125 1 jpeg
Relaţia s-a stricat când Vica i-a cerut lui Piţi să-şi recunoască fiul

Victoria Blochina ţine şi acum la cel cu care a avut o relaţie de 16 ani. Antrenorul naţionalei de fotbal a României va rămâne în sufletul ei, a mărturisit blondina pentru emisiunea "Drept la ţintă".

"Nu i-am cerut niciodată să renunţe la partenera oficială, pentru că nu am simţit niciodată că ar avea o soţie", a dezvăluit Vica. "Cum ar putea cineva să stea ca amantă, să se vadă din când în când, şi să reziste aşa 16 ani? Între noi a fost o relaţie în toată regula!", a spus ea.

Tocmai de aceea, înţelege de ce Victor Piţurcă ar fi afirmat că regretă întreaga poveste, pe care o consideră "o greşeală": "E un gest frumos să-şi ceară iertare familiei, e un gest creştinesc, deci l-am acceptat sub acest aspect", consideră Vica.

Din august anul trecut, cei doi nu s-au mai întâlnit: "Ne-am certat acasă, a fost o discuţie aprinsă legată de paternitatea lui Edan, de atunci n-am mai vorbit". Mădălin Ionescu nu a putut s-o înduplece să spună mai multe: "Sunt lucruri pe care nu le pot povesti acum, ne privesc doar pe noi".

După despărţire, sentimentele ei s-au schimbat, însă, chiar dacă spune că nu-l mai iubeşte, Vica nu neagă că ar mai ţine la Victor Piţurcă. "Şi voi ţine la el toată viaţa, pentru că avem un copil şi pentru clipele trăite împreună. Dar nu m-aş mai întoarce la el, nu mai e nici o şansă, povestea este terminată", a mărturisit ea.

"Dacă ne-am întâlni, nu i-aş spune nimic. Nici el nu cred că ar veni spre mine, nici eu spre el. Dar copilul ar fugi către el. Nu cred că Piţurcă va veni la tribunal, este foarte orgolios, cred că o să lase totul în voia sorţii. Nu voi renunţa la proces decât dacă recunoaşte copilul", susţine Victoria Blochina.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
soldati rusi
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg