Fotbalistul Gabi Enache, izolat în Kazahstan, se topește de dorul soției


    Gabi și Lena se iubesc de trei ani
Gabi și Lena se iubesc de trei ani

Clipe grele pentru Gabi Enache (29 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, care în prezent joacă pentru FC Kyzyl-Jar, o grupare din Kazahstan.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acesta a fost nevoit să se autoizoleze de copii și de senzuala lui soție, aflați în București, astfel că a rămas în țara de adopție. Lena (32 de ani) are o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 11 ani și jumătate, din prima căsnicie, iar din cea cu Gabi, un băiețel pe nume Edan, de doi ani și jumătate. Blondina, care a făcut furori cu formele ei în revista Playboy, nu are bonă, dar reușește să se descurce cu toate treburile casnice. Tatăl ei a venit de la Reșița ca să îi dea o mână de ajutor. 

“Gabi a decis să rămână în Kazahstan pentru a ne proteja, iar eu am rămas cu piticii. Nu mă plâng, mă descurc foarte bine, îmi place enorm să gătesc și fac multe bunătăți, însă am noroc cu tata în ceea ce privește cumpărăturile. Nu m-aș fi descurcat să mai fac și piața. Abia aștept să-l văd pe Gabi, a trecut o lună și ne e tare dor de el”, a spus Lena Enache pentru Click! Fotbalistul care a evoluat la FCSB are o relație de mai bine de trei ani cu frumoasa manechină, dar el a mai bifat o căsnicie și cu Mădălina, cu care are o fetiță în vârstă de 4 anișori.

Alături de soţie şi de copiii lor
Alături de soţie şi de copiii lor
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg