FOTO EXCLUSIV Astra s-a mutat la bloc

Ultima actualizare:
Acesta este blocul în care locuiesc majoritatea fotbaliştilor Astrei Giurgiu
Acesta este blocul în care locuiesc majoritatea fotbaliştilor Astrei Giurgiu

„Ne dorim să formăm un grup unit, să fim o familie”. Cuvintele îi aparţin preşedintelui Astrei, Dinu Gheorghe, cel care încearcă să fie omul de echilibru dintre echipă şi patronul Ioan Niculae. Pentru că şi-au dorit ca jucătorii să fie cât mai apropiaţi, şefii giurgiuvenilor s-au gândit că cel mai bine ar fi ca ei să stea cât mai mult împreună, aşa că i-au mutat în acelaşi bloc.

Astra s-a rupt, în timp, de Ploieşti. Ultima legătură cu echipa de altădată era faptul că mulţi dintre fotbalişti locuiau în continuare în oraşul prahovean, unde, ani la rând, s-au antrenat şi au jucat meciurile de acasă. De când clubul s-a mutat la Giurgiu, schimbându-şi şi numele, era imposibil ca sportivii să rămână la Ploieşti.


    Acesta este blocul în care locuiesc majoritatea fotbaliştilor Astrei GiurgiuFoto: Mihai Ionescu
Acesta este blocul în care locuiesc majoritatea fotbaliştilor Astrei GiurgiuFoto: Mihai Ionescu

Şefii Astrei au găsit însă rapid alternativa. Şi au dorit să-i adune împreună pe jucătorii străini, dar şi români  care nu aveau case în Bucureşti. Patronul Niculae s-a mişcat repede pentru că a avut soluţia la îndemână. Una dintre fiicele din prima căsătorie deţine două blocuri, construcţie nouă, în zona Apărătorii Patriei – IMGB. N-a mai rămas decât să-i anunţe pe jucători, care s-au mutat, împreună cu familiile, la unul dintre cele două imobile. Astfel, de la portarul Silviu Lung jr, la japonezul Seto, componenţii Astrei au la dispoziţie apartamente cu două şi trei camere, în funcţie de cât de numeroasă le e familia.

Antrenorul Isăilă nu stă cu echipa

Fotbaliştii nu se pot plânge că sunt departe de baza şi stadionul de la Giurgiu, aflate la 60 km, asta dacă tehnicianul Isăilă nu ţine şedinţele de pregătire şi mai aproape, la Buftea sau Mogoşoaia, cele trei terenuri fiind singurele pe care vicecampionii se antrenează. În funcţie de program, Budescu&co sunt aşteptaţi la scara blocului de autocarul care-i duce la antrenament. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când fotoreporterii Click! i-au şi surprins pe jucători plecând spre stadion. Singura nemulţumire a fotbaliştilor legat de noile lor apartamente a fost că, o perioadă, nu au avut internet. Au însă tot ce le trebuie dacă vor să se gospodărească singuri, la parter fiind un supermaket, dar şi un mall.

Pentru Liga Europa s-au mutat în Bulgaria

Şefii giurgiuvenilor au luat o decizie interesantă în momentul în care echipa se afla înaintea meciului decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Europa, competiţie în care vor juca mâine, contra austriecilor de la Salzburg. Au mutat cantonamentul echipei în Bulgaria, la Ruse, la un hotel de patru stele. Asta în contextul în care francezii s-au cazat la singurul stabiliment de trei stele din Giurgiu. Adversarii de mâine ai Astrei au ales să locuiască în Bucureşti, la hotelul Marriott.

Moda a fost lansată de dinamovişti

Conducătorii Astrei au avut pe cine ”copia”. Şefii de la Dinamo au avut încă de anul trecut iniţiativa de a-i grupa pe jucători în aceleaşi zone. ”Câinii” locuiesc fie la hotelul patronului Ionuţ Negoiţă, Rin Otopeni – la ieşirea din Bucureşti, fie în zona de sud a Capitalei, în Confort City, cartier care le aparţine fraţilor Negoiţă. Şi fotbaliştii de la Viitorul Voluntari sunt vecini de bloc. Gică Hagi i-a mutat pe jucătorii săi în cartierul Cosmopolis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net