FOTO Fosta soţie a lui MM s-a întors acasă

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Decizia magistraţilor de a-i trimite la închisoare pe cei opt inculpaţi din „Dosarul Transferurilor" le-a dat viaţa peste cap membrilor familiilor şi apropiaţilor. Se spune că în momente grele relaţiile se strâng, iar acest lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Mihai Stoica. Corina a divorţat de fostul manager stelist în toamna anului trecut, dar acum a revenit în casa în care au locuit împreună, pentru a avea grijă de Teodora, fiica lor în vârstă 20 ani.

Familia fostului manager al Stelei a primit o lovitură puternică în momentul în care MM a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât una dintre instanţe a cerut iniţial o pedeapsă cu suspendare, pentru ca apoi o alta să decidă că unele dintre faptele comise de Stoica se prescriseseră.

Totuşi, magistraţii de la Curtea de Apel nu l-au „iertat" pe gălăţean, care acum se află închis la Rahova. Pentru că nu-şi putea lăsa familia în astfel de momente de cumpănă, Corina, cea care i-a fost soţie până în toamnă lui Mihai Stoica, a revenit în casa în care a locuit ani buni. Femeia se mutase din vila lor din zona Arcului de Triumf, însă acum nu putea să o lase singură pe fiica lor, Teodora, 20 de ani. Tocmai pentru a fi alături de ea, Corina şi-a făcut bagajele şi a revenit acasă. Iar fotoreporterii Click! au surprins momentele în care fosta doamnă Stoica ieşea la plimbare din vila luxoasă alături de o prietenă.

Corina, fosta soţie a lu Mihai Stoica, iese abătută din casa acestuia  (FOTOgrafii: BLITZ)

simeon stalpnicul png

Alături de prietena şi vecina ei, Mirela Vescan, Corina a petrecut câteva minute bune în faţa porţii

simeon stalpnicul png

La final, cele două au chemat un taxi şi au plecat împreună

simeon stalpnicul png

Nimeni alta decât Mirela Vescan, unul dintre cei mai apreciaţi make-up artişti ai ţării. De altfel, aceasta ne-a şi declarat că a încercat să o îmbărbăteze pe Corina, pentru a o mobiliza să treacă mai uşor peste momentele delicate.

„Suntem vecine şi avem relaţii normale. Nu o mai văzusem în ultima perioadă, iar când ne-am întâlnit am găsit-o extrem de tristă. Nu este bine, dar nici nu are cum să fie, în condiţiile date. Nici pe Teodora, fiica ei, nu am mai întâlnit-o de ceva timp, dar am înţeles că este ceva mai bine şi, slavă Domnului, nu are probleme la şcoală din cauza tatălui ei. Am mai vorbit la telefon şi acum câteva zile, dar eu evit să-i cer detalii despre această situaţie. Din vocea ei am simţit multă suferinţă", a declarat pentru Click! Mirela Vescan.

Astăzi vor ieşi din carantină

După 21 de zile de carantină, perioadă obligatorie prin care trebuie să treacă fiecare condamnat, azi, inculpaţii din „Dosarul Transferurilor" ar trebui să intre în regimul normal de detenţie. Gigi Neţoiu în penitenciarul de la Craiova, Gică Popescu, MM Stoica, Jean Pădureanu şi George Copos la Rahova, iar fraţii Becali - Victor şi Giovanni - şi Cristi Borcea la Constanţa, la Poarta Albă. Ultimii doi se află în spital, fiind supuşi unor investigaţii medicale.

Pădureanu, la IML pentru investigaţii

Ieri, fostul preşedintele al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost supus unor analize pentru a se stabili cu exactitate de ce boli suferă şi dacă e necesară întreruperea executării pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare. Investigaţiile au fost făcute la IML. Cererea depusă la dosar de avocatul lui va fi judecată la 20 aprilie, după ce magistraţii vor primi raportul medicilor. Fostul preşedinte al Bistriţei, ajuns la 78 de ani, ar suferi, de diabet, afecţiuni ale inimii şi chiar Alzheimer.

image
image
image
image
image
image
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Dani Alves (EPA) jpg
Guadalupe Porras (EPA) jpg
Statuie Dani Alves (X, Twitter) jpg
FCSB FC Botosani (Sportpictures) SITE jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net