FOTO Sex în patru cu fraţii Balotelli!

image
Mario şi Enoch au avut parte de senzaţii tari împreună cu Veronica şi o amică a acesteia

Mario Balotelli trece printr-o perioadă neagră la AC Milan, echipă aflată într-o profundă criză de rezultate. „Vinovată” de acest aspect e şi modelul Veronica Graf, care l-a supt de energie pe atacantul italian, dar şi pe fratele acestuia, Enoch.

Varianta italiană a show-ului de televiziune „Big Brother" o are ca protagonistă pe Veronica Graf, o blondă de 24 de ani lipsită de inhibiţii. Pe lângă scenele fierbinţi de la duşuri în compania colegilor de emisiune, Veronica a încins atmosfera şi cu o confesiune erotică făcută unei alte participante.

„Cu o săptămână înainte de a veni aici, am făcut sex în patru cu o prietenă şi cu fraţii Balotelli", a spus italianca în faţa camerelor.

image
Veronica Graf

Mărturisirea picantă a apărut imediat pe site-uri şi pe reţelele de socializare, dar a fost cenzurată de moderatorii emisiunii „Grande Fratello" din motive lesne de înţeles.

image
Veronica Graf

Aventura de o noapte de care s-a bucurat Veronica în compania celor doi Balotelli, Mario şi Enoch, nu e prima relaţie a blondinei cu fotbalişti celebri. Astfel, se pare că italianca a trecut şi prin patul argentinianului Gonzalo Higuain, care joacă în prezent în Serie A, la Napoli.

image
Veronica Graf

Dacă Super-Mario Balotelli joacă de ani buni la cel mai înalt nivel, Enoch s-a chinuit în zadar să-i calce pe urme fratelui mai mare. Vara trecută, Balotelli cel mic a ajuns chiar şi în România, unde s-a antrenat puţin timp cu Dinamo, dar nu i-a convins pe oficialii „câinilor". Ulterior, Enoch s-a transferat la o echipă din Malta, iar acum e legitimat în liga a 6-a italiană, la gruparea AC Vallecamonica.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
excutie cu ajutorul elefantului jpg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali