Francezii tremură după remiza “tricolorilor” în faţa campionilor europeni

Ultima actualizare:

    Purtătorul tricoului  cu numărul 10 a  profitat din plin de şansa oferită de selecţioner
Purtătorul tricoului cu numărul 10 a profitat din plin de şansa oferită de selecţioner

Presa franceză laudă prestaţia naţionalei României, după rezultatul de egalitate, 0-0 cu Spania. Jurnaliştii francezi îl atenţionează pe selecţionerul Dider Deschamps că Franţa ar putea avea probleme serioase cu echipa lui Anghel Iordănescu.

L'Equipe, despre Nicuşor Stanciu: "În faţa Lituaniei, evoluţia sa i-a sedus pe români dar şi pe selecţioner. Astfel că a fost titularizat împotriva dublei campioane europene şi a confirmat. Mijlocaşul ofensiv al Stelei a avut a fost foarte prezent în ofensivă, obligându-l pe Casillas la două parade şi căutând mereu spaţii, el a trimis un lob de la 45 de metri într-o situaţie de 3-2, în minutul '76. A fost singura lui decizie greşită în meciul de aseară".

France football scrie că România nu ştie doar să se apere şi că selecţionerul Didier Deschamps ar trebui să-şi ia măsuri speciale pentru a-i bloca pe Nicuşor Stanciu şi Adrian Popa, cei mai buni jucători ai României. "Adrian Popa, chiar dacă nu a jucat prea mult în preliminarii, a lăsat o impresie foarte bună cât a fost pe teren. Extrem de incisiv, mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti a condus cele mai bune atacuri ale naţionaalei României. Concentrat doar pe a ataca poarta spaniolilor, Popa nu a ezitat să aibă iniţiativa şi să dribleze în careul Spaniei şi că echipa lui Del Bosque a plecat neînvinsă de la Cluj datorită prestaţiei excelente a lui Iker Casillas".Franţa-România este meciul de debut al Campionatului European din vară, joc ce va fi pe Stade de France, de la ora 22.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net