Gabi Tamaş: «Nu mai ţin la băutură»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabi Tamaş a rezistat doar şase zile la CFR Cluj. Escapada bahică alături de Florin Costea i-a fost fatală, însă a încercat să scape spunând că nu mai are rezistenţă la alcool.

Fundaşul de 29 de ani a fost prezentat ca noua vedetă a clujenilor şi urma să debuteze mâine contra Ceahlăului, însă în numai şase zile i-a fost reziliat contractul. A ieşit în oraş cu Florin Costea şi după ce-au consumat băuturi alcoolice au fost daţi afară dintr-un local fiindcă aveau un comportament huliganic. Conducătorii echipei au aflat ce s-a întâmplat şi l-au pus pe liber, mai ales că el venea după un incident în care l-a pocnit pe Pancu, deşi rapidistul voia să-l ajute să nu se umilească în public.

„Nu e adevărat că am băut mult, am servit doar două beri. Nu mai ţin la băutură! Ştiţi de ce am ieşit în oraş?! Am vrut să sărbătoresc faptul că mi-aţi dat o şansă să-mi relansez cariera!", a fost discursul siropos în faţa şefilor. Totuşi, el a fost pus imediat pe liber. Oricum, nu era prima escapadă a lui Tamaş la Cluj, deşi trecuseră doar câteva zile de când se afla la noua echipă, iar şefii îi puseseră în contract o clauză prin care în cazul unor abateri repetate, acordul înceta imediat unilateral. „Tamaş are probleme mari şi e nevoie să-l ajute familia, altfel va ajunge rău", au anunţat clujenii.

Şi Costea va fi dat afară

Florin Costea a fost cel care l-a sunat pe Tamaş să iasă în oraş şi după câteva beri, camerele de supraveghere dintr-un local l-au surpins pe oltean în timp ce-şi bătea joc de ospătăriţe. De data aceasta a scăpat doar cu o amendă de 2.000 de euro, dar la prima escapada va fi dat afară. „Dacă mai face aşa ceva, va avea soarta lui Tamaş", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net